Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 -

Μυστηριώδες challenge για κυνηγούς φαντασμάτων: 22χρονη βρέθηκε νεκρή σε ιταλική εκκλησίαΜια 22χρονη Γαλλίδα εντοπίστηκε νεκρή σε μια εγκαταλελειμμένη εκκλησία στην κοιλάδα Αόστα της βόρειας Ιταλίας το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με την αστυνομία φέρεται να συμμετείχε σε επικίνδυνο TikTok challenge για κυνήγι φαντασμάτων. 

«Είχε ενημερώσει τα μέλη της οικογένειάς της για τα σχέδιά της πριν φύγει από το χωριό κοντά στη Λυών όπου ζούσε», δήλωσε στο CNN εκπρόσωπος της Αστυνομίας στην πόλη Λα Σάλε.

 
 

Η Αστυνομία πιστεύει ότι το θύμα ίσως προσπαθούσε να πραγματοποιήσει ένα challenge στο TikTok, προσθέτοντας ότι ο θάνατός της μπορεί να σχετίζεται με έναν διαγωνισμό κυνηγιού φαντασμάτων που παίζεται στη Γαλλία στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά έναν νεαρό άνδρα που εθεάθη μαζί της. Υπάρχουν, επίσης, άλλες δύο υποθέσεις αγνοουμένων στην περιοχή, οι οποίες, σύμφωνα με την Αστυνομία, θα μπορούσαν να σχετίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα και ένας άνδρας φίλος της είχαν εντοπιστεί στην περιοχή ντυμένοι σαν βαμπίρ. Ένας μάρτυρας που ρωτήθηκε από την Αστυνομία αναφέρει ότι η νεαρή γυναίκα ήταν χλωμή και αδυνατισμένη και ο άνδρας είχε σκούρα μαλλιά και λαδί δέρμα. Ο μάρτυρας είπε στους ερευνητές της Αστυνομίας ότι έμοιαζε με «κινούμενο πτώμα».

Η νεκρή γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, είχε μαχαιρωθεί και είχε αιμορραγήσει μέχρι θανάτου, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Ρομπέρτο Τέστι. Είχε επίσης δύο πυροβολισμούς στον λαιμό της και έναν στην κοιλιά της, που σύμφωνα με την Αστυνομία μπορεί να της προκλήθηκαν μετά τον θάνατό της. Δεν υπήρχαν σημάδια πάλης.

«Η γυναίκα δεν είχε πάνω της έγγραφα ή κινητό τηλέφωνο όταν ένας κάτοικος της περιοχής ανακάλυψε το πτώμα της σε αποσύνθεση», λέει η Αστυνομία. Ο εισαγγελέας της περιοχής, Manlio D’Ambrosi, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ερευνούν επίσης την παρουσία ενός βαν χρώματος μπορντό που εντοπίστηκε σε βίντεο παρακολούθησης κοντά στην εγκαταλελειμμένη εκκλησία την περασμένη εβδομάδα. Εκπρόσωπος του γραφείου του εισαγγελέα αρνήθηκε να προσθέσει περισσότερες λεπτομέρειες.