Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

ιταλία



Μιλάνο: Προς απαγόρευση οδεύει το παγωτό και η πίτσα μετά τα μεσάνυχτα

Οι Αρχές του Μιλάνου, ετοιμάζονται να απαγορεύσουν την κατανάλωση παγωτού και πίτσας μετά τα μεσάνυχτα προκειμένου να αντιμετωπίσει τα παράπονα που υπάρχουν για αυξημένο θόρυβο.

Συγκεκριμένα προτείνει έναν νέο νόμο για την απαγόρευση του παγωτού μετά τα μεσάνυχτα, σε μια προσπάθεια να προστατεύσει την «ειρήνη και την υγεία» των κατοίκων.



Δεκατρείς άνδρες της σωφρονιστικής αστυνομίας συνελήφθησαν στο Μιλάνο – Τους ανακάλυψαν από τις κάμερες των φυλακών

Δεκατρείς άνδρες της ιταλικής σωφρονιστικής αστυνομίας συνελήφθησαν σήμερα με εντολή εισαγγελέα του Μιλάνου. Παράλληλα, παύθηκαν των καθηκόντων τους άλλοι οκτώ συνάδελφοί τους.



Ιταλία: Σκυλιά κατασπάραξαν μωρό 13 μηνών

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα μωρό 13 μηνών σήμερα το πρωί από δυο σκυλιά ράτσας πίτμπουλ σε ιδιωτική κατοικία στο Σαλέρνο της νότιας Ιταλίας, σε μικρή απόσταση από την Νάπολη.



Φέρι μπoτ προσέκρουσε στην προβλήτα του λιμανιού της Νάπολης – Μια γυναίκα σε σοβαρότερη κατάσταση

Φέρι μποτ προερχόμενο από νησί του Κάπρι προσέκρουσε σήμερα το μεσημέρι στην προβλήτα του λιμανιού της Νάπολης πιθανόν εξαιτίας του ισχυρού ανέμου και της ταραγμένης θάλασσας.



Συνέλαβαν 11 άτομα στη Σικελία για αγοραπωλησία ψήφων και συνεργασία με την μαφία

Χειροπέδες σε έντεκα άτομα πέρασαν σήμερα οι ιταλικές αρχές στην Σικελία με τις κατηγορίες για αγοραπωλησία ψήφων και συνεργασία με την μαφία, μετά από έρευνα της εισαγγελίας της Κατάνης.



Μυστηριώδες challenge για κυνηγούς φαντασμάτων: 22χρονη βρέθηκε νεκρή σε ιταλική εκκλησία

Μια 22χρονη Γαλλίδα εντοπίστηκε νεκρή σε μια εγκαταλελειμμένη εκκλησία στην κοιλάδα Αόστα της βόρειας Ιταλίας το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με την αστυνομία φέρεται να συμμετείχε σε επικίνδυνο TikTok challenge για κυνήγι φαντασμάτων.