Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

φόνος



Νέα Σμύρνη: Στη φυλακή ο 18χρονος που δολοφόνησε τον 16χρονο αδελφό του – «Δεν ήθελα να του κάνω κακό, ήταν ατύχημα»

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 18χρονος ο οποίος σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του το βράδυ της Τρίτης στο διαμέρισμα τους στη Νέα Σμύρνη.



Καλύβια: Ελεύθερος αφέθηκε ο 16χρονος που σκότωσε τον πατέρα του – Δεν του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι

Χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ελεύθερος – μόνο με την επίβλεψη επιμελητή – μετά την απολογία του ο 16χρονος που σκότωσε τον πατέρα του στα Καλύβια την περασμένη εβδομάδα.

Ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία απολογήθηκε στην ανακρίτρια Ανηλίκων, χωρίς η απολογία του να έχει μεγάλη διάρκεια.

 



Φόνος στου Φιλοπάππου

Την ανώτατη ποινή που προβλέπεται για ανήλικο δράστη επέβαλαν σήμερα στον 17χρονο, ο οποίος κατηγορούνταν για συμμετοχή στη ληστεία και το φόνο του Νικόλα Μουστάκα στο λόφο του Φιλοπάππου, τα μέλη του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων της Αθήνας.



Σκότωσε άστεγο στο Θησείο «για να λύσει τα μάγια»

 

Ο άστεγος είχε βρεθεί νεκρός με τραύματα από μαχαίρι, σε εσοχή εγκαταλελειμμένου κτιρίου, το οποίο χρησιμοποιούσε ως προσωρινό κατάλυμα.



Φρίκη! Σκότωσε τη μητέρα και τη γιαγιά της και πήγε για ψώνια με τις πιστωτικές τους

Μια 42χρονη γυναίκα από το Βέντνορ του Νιου Τζέρσεϊ κατηγορείται για το φόνο της μητέρας της και της γιαγιάς της, τις οποίες χτύπησε μέχρι θανάτου με γκλοπ, έκλεψε τα χρήματά τους και τις πιστωτικές τους κάρτες και πήγε για ψώνια στη Νέα Υόρκη, αφού πρώτα έκανε μια στάση στο Ατλάντικ Σίτι.



Άγριο φονικό στα Τρίκαλα: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του

Άγριο οικογενειακό έγκλημα εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του trikalaola.gr, ένας άνδρας σκότωσε με πολλές μαχαιριές τη γυναίκα του, νοσηλεύτρια 45 ετών περίπου, μητέρα τριών παιδιών.