Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Καταγγελία-«βόμβα» στα Σκόπια: Έδιναν μέχρι και 2 εκατ. ευρώ σε βουλευτές για να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνία!



Το αντιπολιτευόμενο κόμμα στα Σκόπια VMRO κατήγγειλε σήμερα το βράδυ πως σε έναν βουλευτή προτάθηκε να «πουλήσει» την ψήφο του έναντι 250.000 ευρώ, ένας άλλος έλαβε πρόταση για 1 εκατομμύριο ευρώ και σε έναν τρίτο προσφέρθηκαν 2 εκατομμύρια ευρώ.

Σε δηλώσεις ενώπιον δημοσιογράφων προχώρησε ο γενικός γραμματέας του αντιπολιτευόμενου συνασπισμού VMRO-DPMNE, Ιγκόρ Γιανούσεφ και ήταν… καταπέλτης!

«Πάρτε τα χέρια σας από τη λαϊκή βούληση και επιτρέψτε στους νομοθέτες να αποφασίζουν ελεύθερα» δήλωσε χαρακτηριστικά μετά τις καθυστερήσεις στην διαδικασία.

«Αυτή δεν είναι η ευρωπαϊκή πΓΔΜ για την οποία αγωνιστήκατε» είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον Ζόραν Ζάεφ!

Μάλιστα, τον κατηγόρησε για «βία κατά του μακεδονικού λαού» και προειδοποίησε ότι τέτοιες τακτικές θα «γυρίσουν μπούμερανγκ».

Και τότε… απασφάλισε. Έδωσε παραδείγματα βουλευτών στους οποίους προσφέρθηκαν 2.00.000 ευρώ, 1.000.000. ευρώ ή και 250.000 ευρώ ώστε να επηρεαστεί η ψήφος τους! Ξεκαθάρισε πως όλοι αρνήθηκαν και ευχαρίστησε τους νομοθέτες, γιατί είναι «στο πλευρό του λαού.»

«Είστε το τελευταίο φράγμα πριν από αυτή την τρελή κυβέρνηση. Θα επιβιώσουμε και θα κερδίσουμε «, δήλωσε ο χαρακτηριστικά.

Στον αέρα παραμένει το εάν θα γίνει σήμερα η πρώτη ψηφοφορία στην Βουλή της ΠΓΔΜ για την συνταγματική αναθεώρηση, με τις νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν πως η έναρξη της συνεδρίασης στην Ολομέλεια έχει προγραμματιστεί για τις 22:00 το βράδυ ώρα Ελλάδος.

 

Πηγή: eleftherostypos.gr