Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Ζόραν Ζάεφ



Ρώσοι φαρσέρ «έπεισαν» τον Ζάεφ να δωροδοκήσει τον Οικουμενικό Πατριάρχη!

Οι διάσημοι φαρσέρ από τη Ρωσία, Βλάντιμιρ «Βόβαν» Κουζνέτσοφ και Αλεξέι «Λέξους» Στολιάροφ, δημοσιοποίησαν ηχογράφηση με τους ίδιους να μιλούν υποκρινόμενοι τον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο με αυτόν που ακούγεται να είναι ο πρωθυπουργός στα Σκόπια Ζόραν Ζάεφ.



Συγχαρητήρια Ζάεφ στον Κυριάκο Μητσοτάκη: Ελπίζω να συνεχιστεί η συνεργασία

Συγχαρητήρια μέσω twitter εξέφρασε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά την εκλογή του στη θέση του νέου πρωθυπουργού της Ελλάδας. 



Ζάεφ: Η Ελλάδα ας πει αν μιλούν «μακεδονικά» στο έδαφός της

Το «μπαλάκι» στην Αθήνα ρίχνει ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, καλώντας την να απαντήσει εάν ομιλείται και στο ελληνικό έδαφος η λεγόμενη «μακεδονική» γλώσσα.



Al Jazeera: Τσίπρας και Ζάεφ αξίζουν το Νόμπελ Ειρήνης

Το ζήτημα του ονόματος της Βόρειας Μακεδονίας δεν θα λυνόταν αν δεν αναδεικνυόταν η ουσία της διαφοράς από την ηγεσία των δύο εμπλεκομένων στη διαμάχη χωρών, γράφει το αραβικό δίκτυο Al Jazeera στην ηλεκτρονική του έκδοση.



Γερμανικό βραβείο σε Τσίπρα - Ζάεφ για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Το φετινό βραβείο «Ewald von Kleist» της 55ης Διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια θα απονεμηθεί στις 16 Φεβρουαρίου στο Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στον πρωθυπουργό της των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ.



Ζάεφ: Θα είμαι ο πρωθυπουργός της Μακεδονίας - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Μετά το νέο tweet του Ζόραν Ζάεφ, στο οποίο αναφέρεται ξανά στη χώρα του με την ονομασία «Μακεδονία» χωρίς τον προσδιορισμό «Βόρεια», έρχεται στο προσκήνιο ένα βίντεο από συνέντευξη του πρωθυπουργού της γειτονικής χώρας, στο οποίο αναφέρεται στη χώρα του με τον ίδιο τρόπο.