Τρίτη 20 Αυγούστου 2019 -
Ξάστερος ουρανός

30 °C

Σήμερα, 20. Αυγούστου 2019

Καταδικάστηκε για φόνο δίχρονου και τον έχει επικηρύξει όλη η φυλακήΤην κεφαλή του επί πίνακι ζητούν οι άλλοι τρόφιμοι, καθώς το έγκλημά του χαρακτηρίστηκε ιδιαιτέρως ειδεχθές.

Ο 28χρονος Βρετανός Craig Smith έφαγε λοιπόν ισόβια επειδή δολοφόνησε τον δύο ετών θετό του γιο Teddy Tilston. Ο άντρας χτύπησε το παιδί τόσο δυνατά στο στομάχι που του προκάλεσε εσωτερική αιμορραγία. Και η μητέρα του δεν έκανε τίποτα, κι έτσι κατηγορείται κι αυτή για συνέργεια σε φόνο.

Οι ένορκοι τον καταδίκασαν λοιπόν την προηγούμενη βδομάδα σε ισόβια δεσμά, όπως μεταδίδει όμως η «Liverpool Echo», ο Smith έχει γίνει στόχος των συγκρατουμένων του. Στόχος ήταν επίσης και στο κρατητήριο που τον κρατούσαν κατά τη διάρκεια της δίκης του.

Ο παιδοκτόνος είναι μονίμως στο στόχαστρο και η εφημερίδα αναφέρει πως υπάρχει ακόμα και τιμή για το κεφάλι του, τόσο αποτρόπαιη θεωρείται η παιδοκτονία στον νόμο της φυλακής.

Εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης δήλωσε πως συζητούν τη μεταφορά του σε φυλακές υψίστης ασφαλείας, μπας και καταφέρουν να τον προστατεύσουν…