Σάββατο 15 Αυγούστου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

33 °C

Σήμερα, 15. Αυγούστου 2020

δολοφονοςΚαθ’ ομολογίαν δολοφόνος της βιολόγου: Μετάνιωσα για όλα όσα έκανα

“Έχω μετανιώσει ειλικρινά. Μετάνιωσα για όλα όσα έκανα. Εδώ μέσα στη φυλακή, μόνο αυτές τις πράξεις μου σκέφτομαι και την οικογένεια μου”. Τις σκέψεις του αυτές εκμυστηρεύτηκε στα μέλη της οικογένειάς του και στον δικηγόρο του ο Γιάννης Παρασκάκης, που είχε προφυλακιστεί για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον.Δολοφονία Γραικού: Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για τον φόνο του

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στην Ε' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο 46χρονος έμπορος κρεάτων, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 59χρονου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού.

Η σορός του Γραικού εντοπίστηκε, δυόμισι χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή του, θαμμένη κοντά στην κτηνοτροφική μονάδα του κατηγορούμενου στο χωριό Ανατολικό.

 

Κύπρος: Aνασύρθηκε νέο αντικείμενο από τη λίμνη του θανάτου

Το αντικείμενο που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη είναι στο μικροσόπιο των αρχών. Οι διαδικασίες γίνονται ε τεράστια προσοχή και αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο έχουν σπεύσει και πυροτεχνουργοί!"Εσείς θα βρίσκετε πτώματα, εγώ θα σας λέω ποιες είναι" είπε κυνικά ο Κύπριος δολοφόνος

Την ώρα που οι συνεχίζονται οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δράση του serial killer της Κύπρου, το αίμα «παγώνει» και με την κυνικότητα του 35χρονου που σκόρπισε τη φρίκη και τον θάνατο.Δολοφόνος για Αρμπέρ Μπάκο: "Με είχε κάνει υπηρέτη του"

Πολλαπλές προσωπικές διαφορές φαίνεται να είχε ο άνθρωπος που κατάφερε να αποτελείωσει με 17 μαχαιριές μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού τον Αλπμέρτ Μπάκο.