Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

ΗΠΑ: Η Ιβάνα διαφημίζει το βιβλίο της... «θάβοντας» τον Τραμπ



"O Ντόναλντ δεν ήξερε πώς να πλησιάσει τα παιδιά του.Δεν ήξερε πώς να τους μιλήσει στη γλώσσα τους".

Η Ιβάνα Τραμπ, πρώην σύζυγος του Αμερικανού προέδρου, προωθεί το νέο της βιβλίο, υπό τον τίτλο "Raising Trump" κάνοντας λόγο για την ανικανότητα του Τραμπ να προσεγγίσει τα παιδιά του, όπως η ίδια δηλώνει στο δίκτυο "ΟΝMΥ",σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Daily Mail". 

 

Όταν έπεσαν οι τίτλοι τέλους στο γάμο τους, η πρώτη σύζυγος του Τραμπ υποστηρίζει ότι αυτή ήταν που ανέλαβε εξολοκλήρου την ευθύνη για τα παιδιά τους. 

"Είπα στον Ντόναλντ: Μόνος ένας σεφ μπορεί να είναι στην κουζίνα. Κι αυτός ήμουν εγώ".

Η Ιβάνα, πρώην μοντέλο με τέσσερις γάμους στο ενεργητικό της, αναφέρει ότι τα τρία τους παιδιά δεν μεγάλωσαν σαν να ήταν κακομαθημένα κι ότι πάντα τους ανέθετε ευθύνες για να ασχολούνται με κάτι. Η ίδια μάλιστα δηλώνει πολύ περήφανη για τα εκπληκτικά παιδιά τους."Κι ο Ντόναλντ Τραμπ πρέπει να είναι πάρα πολύ περήφανος", προσθέτει.  

"Ο Ντόναλντ δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί τους μέχρι που πήγαν στο πανεπιστήμιο", υποστηρίζει η 68χρονη Ιβάνα,αναφερόμενη στα τρία παιδιά που απέκτησαν μαζί,την Ιβάνκα,τον Ντόναλντ τζούνιορ και τον Έρικ Τραμπ. 

"Η Ιβάνκα έκανε μαθήματα φωνητικής, πιάνου και μπαλέτου. Τα αγόρια έκαναν μάθημα χόκεϊ,καράτε, σκι, γκολφ και τένις", λέει η Ιβάνα προσθέτοντας πως η κόρη της δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για το πιάνο.
 
Αν και η μητέρα της Ιβάνκα ήταν... εξαφανισμένη στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του πρώην συζύγου της,με την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου παραχωρεί δεξιά κι αριστερά συνεντεύξεις. 

Η Ιβάνα ήταν παντρεμένη με τον Τραμπ από το 1977 έως το 1992.