Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Η Τσέλσι Κλίντον υπερασπίζεται τον Μπάρον Τραμπ: Αφήστε τον να είναι παιδί (Φωτό)Τον μικρό γιο του Ντόναλντ Τραμπ, Μπάρον υπερασπίστηκε η Τσέλσι Κλίντον. 

Η Τσέλσι, η οποία και αυτή σε ηλικία 13 ετών πέρασε το κατώφλι του Λευκού Οίκου, στον οποίο ουσιαστικά μεγάλωσε, αφού έμεινε εκεί μέχρι τα 21 της θέλησε να υπερασπιστεί τον 10χρονο γιο του νέου πλανητάρχη ο οποίος δέχθηκε σφοδρές κριτικές στα social media καθώς, κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του πατέρα του φαινόταν να... βαριέται. 

Η κόρη του πρώην Αμερικανού Προέδρου Μπιλ Κλίντον κάλεσε όλους να αφήσουν ήσυχο τον Μπαρόν και ενθάρρυνε τους φίλους της στο Facebook -όπου ανάρτησε το σχόλιό της- να αντιταχθούν στις πολιτικές του προέδρου Τραμπ, οι οποίες, όπως υποστήριξε, θα είναι επιβλαβείς για τα παιδιά. 

«Ο Μπάρον Τραμπ αξίζει την ευκαιρία που κάθε παιδί έχει, να είναι παιδί. Το να υπερασπίζεσαι κάθε παιδί σημαίνει ότι πρέπει να αντιταχθείς στις πολιτικές του Προέδρου που βλάπτουν τα παιδιά», έγραψε χαρακτηριστικά. 

Η ανάρτησή της προκάλεσε σάλο αντιδράσεων με κάποιος χρήστες του Facebook να την αποκαλούν «υποκρίτρια», καθώς από τη μια υπερασπίστηκε τον γιο του Τραμπ και από την άλλη κριτίκαρε τις πολιτικές του. 
 

Η Τσέλσι Κλίντον στην ορκωμοσία του πατέρα της, Μπιλ, το 1993:

Φωτογραφίες: Associated Press