Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Τσέλσι



Premier League: Με υποβιβασμό απειλούνται Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι

Η Premier League ανακοίνωσε ότι η Έβερτον τιμωρείται με αφαίρεση 10 βαθμών για παραβίαση των κανονισμών του Financial Fair Play μετά την έρευνα που έγινε τους τελευταίους μήνες και σειρά παίρνουν οι υποθέσεις της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι, οι οποίες απειλούνται ακόμη και με υποβιβασμό πλέον.



Μόνο η Τσέλσι θα φταίει αν χάσει τον Xάντσον- Οντόι

Έπρεπε να γίνει γνωστή η πρόταση της Μπάγερν για να αναφερθεί με κολακευτικά λόγια για τον νεαρό Άγγλο ο Μαουρίτσιο Σάρι και να του δώσει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Κανένας δεν μπορεί να ξέρει αν τον πίεσε ο σύλλογος στη σκέψη ότι θα χάσει τον Χάντσον- Οντόι, όμως εκ των υστέρων φάνηκε ότι η μάχη ήταν χαμένη.



«Έκλεψε» τον βαθμό στο φινάλε η Τσέλσι

Με γκολ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Μπάρκλεϊ, η Τσέλσι απαγόρευσε την πρώτη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από το 2012 και με το τελικό 2-2 η ομάδα του Σάρι είπε την τελευταία λέξη, παραμένοντας αήττητη στη φετινή Premier League.



Στην… ουρά για ένα εισιτήριο με Τσέλσι

Από το πρωί της Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ - Τσέλσι, που γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω του διαδικτύου, καθώς δεν υπάρχουν ανοικτά εκδοτήρια στο γήπεδο τη; Τούμπας.

 



Το μεγαλύτερο ποσό που πήρε ποτέ Έλληνας παίκτης δίνει η Τσέλσι στον Μανωλά

Η ομάδα του Λονδίνου χρυσώνει τον Διεθνή Έλληνα στόπερ για να τον κάνει δικό της.

Δεν είναι μόνο η ρήτρα που είναι έτοιμη να καλύψει η Τσέλσι για να κάνει δικό της τον Κώστα Μανωλά.

Η Corriere dello Sport υποστηρίζει πως οι μπλε δίνουν στον παίκτη 5.000.000 ευρώ τον χρόνο.



Ο Μέσι νίκησε μόνος του την Τσέλσι, περίπατος της Μπάγερν

Αυτόν τον παίκτη δεν τον χορταίνεις με τίποτα! Η μαγεία του Λιονέλ Μέσι απλώθηκε γι΄ άλλη μια φορά στο «Καμπ Νου», ανάγκασε περίπου 85.000 οπαδούς της Μπαρτσελόνα να τον αποθεώσουν και εκατομμύρια άλλους ανά τον κόσμο να ευχαριστήσουν τον Θεό που έχουν την τύχη να τον βλέπουν, έστω κι από την τηλεόραση.