Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Η Μέγκαν Μαρκλ άφησε (και) τον Τζέιμς Μποντ για να γίνει πριγκίπισσα



Η Μέγκαν Μαρκλ τα παράτησε όλα για να γίνει πριγκίπισσα και μέσα σε αυτά και η καριέρα της ηθοποιού. Και δεν εγκατέλειψε μόνο τη σειρά «Suits» στην οποία πρωταγωνιστούσε, αλλά άφησε στα... «κρύα του λουτρού» και τον Τζέιμς Μποντ! 

Πηγή προσκείμενη στην παραγωγή της ταινίας ανέφεραν στη βρετανική Sun ότι η 36χρονη Μαρκλ είχε μπει στο «στόχαστρο» για να υποδυθεί το επόμενο κορίτσι του θρυλικού πράκτορα «007», στο πλευρό του Ντάνιελ Κρεγκ.

 

Ωστόσο, το ειδύλλιό της με τον πρίκγιπα Χάρι πιστεύεται ότι σταμάτησε τους παραγωγούς, καθώς δεν θα ήταν εφικτό λόγω της σχέσης της.  
«Ο ρόλος τα τελευταία χρόνια δίνεται σε ανερχόμενες ηθοποιούς και η Μέγκαν ήταν μία από αυτές πριν γίνει γνωστή η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι», τόνισε η πηγή. 

«Οι παραγωγοί την είχαν στη λίστα μαζί με τέσσερις ακόμη ηθοποιούς. Όμως από τη στιγμή που ήρθε στο φως της δημοσιότητας η σχέση της με τον Χάρι δεν θα μπορούσε να αποτελεί επιλογή. Ο αρραβώνας της έδωσε τέλος στην καριέρα της ως ηθοποιού», πρόσθεσε η πηγή. 

Η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι θα είχε ακολουθήσει τα βήματα πρηγούμενων Bond Girls όπως η Εύα Γκριν, Λέα Σεϊντού και Γκέμα Άρτερτον. 

Όμως λίγο πριν ανακοινωθεί επίσημα ο αρραβώνας τους, η Μέγκαν είχε ήδη αρχίσει να προετοιμάζεται για τα μελλοντικά βασιλικά της καθήκοντα. Έκλεισε το lifestyle blog της τον Απρίλιο έπειτα από τρία χρόνια, ενώ παραιτήθηκε από τη σειρά «Suits», όπου πρωταγωνιστούσε τα τελευταία επτά χρόνια και πλέον.