Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

τζειμς μποντ



Ο Πιρς Μπρόσναν σχολίασε το ενδεχόμενο να είναι ο Άαρον Τέιλορ – Τζόνσον ο επόμενος 007

Ο θρυλικός ηθοποιός Πιρς Μπρόσναν, ο οποίος υποδύθηκε τον Τζέιμς Μποντ αντέδρασε στις φήμες ότι ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον θα είναι ο επόμενος 007. Ο Πιρς Μπρόσναν υποδύθηκε τον μυστικό πράκτορα σε ταινίες από τη δεκαετία του 1990 και τις αρχές του 2000, πρωταγωνιστώντας στα φιλμ «GoldenEye», «The World is Not Enough», «Die Another Day» και «Tomorrow Never Dies».



Πέθανε η Πάμελα Σάμελ που υποδύθηκε τη Μις Μάνιπενι σε ταινία Τζέιμς Μποντ

Η Πάμελα Σάλεμ, η οποία είναι περισσότερο γνωστή για την εμφάνισή της στην ταινία Τζέιμς Μποντ «Ποτέ μην λες ποτέ ξανά» πέθανε σε ηλικία 80 ετών.

Η ηθοποιός υποδύθηκε τη γραμματέα Μις Μάνιπενι στην ανεπίσημη ταινία 007, πρωταγωνιστώντας δίπλα στον Σον Κόνερι.

Εμφανίστηκε επίσης στο «Doctor Who» τη δεκαετία του 1980 ως καθηγήτρια Ρέιτσελ Τζένσεν.



«Έφυγε» από τη ζωή ο Μόντι Νόρμαν, ο συνθέτης του θρυλικού θέματος των ταινιών του Τζέιμς Μποντ

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών τη Δευτέρα ο Άγγλος συνθέτης Μόντι Νόρμαν, γνωστός για το μουσικό θέμα των ταινιών Τζέιμς Μπόντ.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από την επίσημη ιστοσελίδα του συνθέτη και τους εκπροσώπους του.



Τα "μυστικά όπλα" της Τουρκικής ΜΙΤ

Τον Τούρκο Τζέιμς Μποντ της δεκαετίας του '60 θυμίζουν οι μικροεφευρέσεις της τουρκικής Εθνικής Οργάνωσης Πληροφοριών (τουρκικά: Milli İstihbarat Teskilati, MİT) τις οποίες αποφάσισε να εκθέσει διαδικτυακά.



Πώς μπορείς να βοηθήσεις τον Τζέιμς Μποντ να βελτιώσει τις οδηγικές του ικανότητες

Οι λάτρεις του 007 έχουν την ευκαιρία να βάλουν ένα λιθαράκι στην εκπαίδευση των βρετανών μυστικών πρακτόρων. Και αυτό γιατί η MI5, η υπηρεσία αντικατασκοπείας και ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου, ψάχνει να προσλάβει εκπαιδευτές οδήγησης για να βοηθήσουν τους μυστικούς πράκτορες και τα στελέχη της υπηρεσίας να βελτιώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες.



Ο Ντάνιελ Κρεγκ σε ρόλο ντετέκτιβ

Γνωστοί και οι δύο για τα μεγάλα κινηματογραφικά franchise, ο ηθοποιός και παραγωγός, Ντάνιελ Κρεγκ και ο δημιουργός ταινιών Ράιαν Τζόνσον συνεργάζονται για ένα ανεξάρτητο φιλμ. Ο Κρεγκ θα πρωταγωνιστεί ως ντετέκτιβ στη ταινία μυστηρίου του Τζόνσον «Knives Out». Ο Ράιαν Τζόνσον θα είναι παραγωγός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας.