Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Η Κίνα «δίνει» πλάνα από βάσεις στη Σελήνη! (βίντεο)



Φαίνεται ότι οι Κινέζοι έχουν επιβεβαιώσει ότι υπάρχουν εξωγήινοι και κατά πάσα πιθανότητα έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους. Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί υπάρχουν τόσα πολλά ραδιοτηλεσκόπια που ψάχνουν για σήματα από εξωγήινους, αλλά ακόμα δεν αναφέρθηκαν στο κοινό.

Μια πηγή ισχυρίζεται ότι η Κίνα θα κυκλοφορήσει εικόνες που λαμβάνονται από το όχημα Chang’e-2 που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από το φεγγάρι, οι οποίες δείχνουν κτίρια και κατασκευές στην επιφάνεια της Σελήνης

Ισχυρίζεται, επίσης, ότι η NASA βομβάρδισε σκόπιμα σημαντικούς τομείς στη Σελήνη σε μια προσπάθεια να καταστρέψει τα αρχαία αντικείμενα. Εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει δείχνουν τα συντρίμμια που προκάλεσαν οι εκρήξεις σε μια προσπάθεια από τη NASA για να καταστρέψει την αλήθεια.

Η Κίνα κινείται προς την πλήρη αποκάλυψη της Εξωγήινης πραγματικότητας, και αν αυτές οι εικόνες και οι μελλοντικές επαληθευτούν σαν γνήσιες τότε η NASA θα πρέπει να διερευνηθεί για απάτη και προδοσία.

Επίσης η Κίνα θα κυκλοφορήσει όλα τα δεδομένα και εικόνες από το Chang’e-2 κατά τις επόμενες εβδομάδες και ας ελπίσουμε ότι αυτή θα είναι η αρχή μιας νέας εποχής.