Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 -

Η εξήγηση του Ντόναλντ Τραμπ για τα κόκκινα σημάδια στα χέρια του – «Μπορεί να είναι και τεχνητή νοημοσύνη»Ο Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίστηκε ότι δε γνώριζε για τις κόκκινες κηλίδες στα χέρια του, καθώς έφευγε από τον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη νωρίτερα αυτόν τον μήνα, κάτι που προκάλεσε εικασίες και χλευασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Τραμπ εμφανίστηκε στο Fox News την Τετάρτη, με τον δημοσιογράφο Mark Meredith να ρωτά: «Πώς είναι το χέρι σου; Φαίνεται ότι είναι καλύτερα τώρα».

– «Το χέρι μου;» ρώτησε ο πρώην πρόεδρος.

– «Ναι, Δεν είδες τις φωτογραφίες; Βγαίνοντας από τον Πύργο Τραμπ;» συνέχισε ο δημοσιογράφος με τον πρώην αμερικανό πρόεδρο να υποστηρίζει ότι δεν είδε τις φωτογραφίες, λέγοντας ότι «τίποτα» δεν ήταν λάθος με τα χέρια του. «Ίσως να ήταν Τεχνητή Νοημοσύνη» είπε.

Ο Τραμπ φωτογραφήθηκε στις 17 Ιανουαρίου την ώρα που αποχωρούσε από το διαμέρισμά του στο Μανχάταν για να παραστεί στη δεύτερη δίκη του για τον βιασμό της συγγραφέως Τζιν Κάρολ με κόκκινα σημάδια που έμοιαζαν με φουσκάλες στον δεξιό δείκτη, τον αντίχειρα και στην παλάμη του.

Οι φωτογραφίες πυροδότησαν εικασίες σχετικά με την αιτία της φαινομενικής πάθησης, από κάποια πτώση μέχρι κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα (σύφιλη), αίμα ή σημάδι από μαρκαδόρο, αλλά ώρες αργότερα είχαν εξαφανιστεί από τις φωτογραφίες και τα βίντεο με τις χειρονομίες του σε προεκλογική συγκέντρωση στο Νιου Χαμσάιρ, μεταδίδει η independent.

Μάλιστα, αμερικανικά ΜΜΕ επιστράτευσαν μέχρι και δερματολόγους που αποφάνθηκαν ότι τα σημάδια πιθανώς ήταν εξανθήματα, που μπορεί να είχαν διάφορες αιτίες.