Σάββατο 08 Αυγούστου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

21 °C

Σήμερα, 8. Αυγούστου 2020

χέριαΜύκητες στα νύχια χεριών και ποδιών: Οι 8 κανόνες πρόληψης

Στην ονυχομυκητίαση, τα δερματόφυτα, τα οποία σχετίζονται με τους μύκητες του γένους Trichophyton, Epidermophyton και Microsporum, είναι οι πλέον συχνοί τύποι των μυκήτων της πάθησης και ευθύνονται για το 90% των λοιμώξεων των νυχιών.Το 97% όλων μας πλένει τα χέρια του λάθος! Δείτε τι (δεν) κάνουμε…

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να πλένουμε τα χέρια μας, αλλά εξακολουθούμε να μην έχουμε ιδέα για το πώς αυτό γίνεται με σωστά και αποτελεσματικά.
Διότι σύμφωνα με μια έρευνα, στο 97% των περιπτώσεων, πλένουμε τα χέρια μας με λάθος τρόπο!

 

Τέλος τα αδύναμα νύχια - 5 συμβουλές για να μην ξεφλουδίζουν

Τα όμορφα περιποιημένα νύχια δεν είναι μύθος αρκεί να προσέξεις και εσύ λιγάκι. Δώσε στα νύχια σου την προσοχή που έχουν ανάγκη και θα έχεις πάντα τέλεια περιποιημένα νυχάκια!

 Έκοψε τα χέρια της γυναίκας του με τσεκούρι και καταδικάστηκε σε 14 χρόνια φυλάκιση

Ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη στη Ρωσία επανέφερε στην επιφάνεια την πραγματικότητα της ενδοοικογενειακής βίας στη χώρα. Κι όμως! Οι φακές μπορούν να σου χαρίσουν τέλεια χέρια!

Οι φακές είναι τόσο παρεξηγημένες!

Εκτός από πολύ γευστικές, είναι και μία υπερ-τροφή που δυναμώνει τα μαλλιά και το σώμα μας γενικά αλλά κάνει θαύματα και για τα νύχια μας.

Όμως εδώ δεν θα σου προτείνουμε να φας φακές με το ζόρι. Αυτό που θα σου πούμε είναι πώς να φτιάξεις ένα τέλειο απολεπιστικό χεριών με φακές και γιαούρτι!