Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 -
Μέτριο

17 °C

Σήμερα, 17. Οκτωβρίου 2019

χέρια

 

Τέλος τα αδύναμα νύχια - 5 συμβουλές για να μην ξεφλουδίζουν

Τα όμορφα περιποιημένα νύχια δεν είναι μύθος αρκεί να προσέξεις και εσύ λιγάκι. Δώσε στα νύχια σου την προσοχή που έχουν ανάγκη και θα έχεις πάντα τέλεια περιποιημένα νυχάκια!

 Έκοψε τα χέρια της γυναίκας του με τσεκούρι και καταδικάστηκε σε 14 χρόνια φυλάκιση

Ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη στη Ρωσία επανέφερε στην επιφάνεια την πραγματικότητα της ενδοοικογενειακής βίας στη χώρα. Κι όμως! Οι φακές μπορούν να σου χαρίσουν τέλεια χέρια!

Οι φακές είναι τόσο παρεξηγημένες!

Εκτός από πολύ γευστικές, είναι και μία υπερ-τροφή που δυναμώνει τα μαλλιά και το σώμα μας γενικά αλλά κάνει θαύματα και για τα νύχια μας.

Όμως εδώ δεν θα σου προτείνουμε να φας φακές με το ζόρι. Αυτό που θα σου πούμε είναι πώς να φτιάξεις ένα τέλειο απολεπιστικό χεριών με φακές και γιαούρτι!Μήπως πλένετε λάθος τα χέρια σας;

Μία μελέτη έρχεται να ανατρέψει όλα όσα πιστεύαμε μέχρι σήμερα, για το πλύσιμο των χεριών. Μία καθημερινή συνήθεια, που μάλλον, δεν είχε πάει ποτέ το μυαλό μας ότι δεν την κάνουμε σωστά!Elton John: Τον μετέφεραν οι σωματοφύλακες στα χέρια για να μην λερώσει τα πανάκριβα Gucci ρούχα του!

Κρουαζιέρα στην Ιταλία κάνει ο Elton John όπου απολαμβάνει τις οικογενειακές του διακοπές με τον σύζυγό του David Furnish και τα δύο τους παιδιά.