Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Χιου Χέφνερ: Η πραγματική αιτία θανάτου του και τα σπαρακτικά λόγια της συζύγου του



Κι όμως, ο ο ιδρυτής του Playboy Χιου Χέφνερ δεν πέθανε από φυσικά αίτια όπως αρχικά κυκλοφόρησε αλλά από κάτι πολύ πιο περίπλοκο. Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου του ο 91χρονος απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς που προήλθε από επιθετικό βακτήριο του στελέχους e-coli.

Το εν λόγω βακτήριο ήταν ιδιαίτερα ανθεκτικό στα φάρμακα με αποτέλεσμα ο οργανισμός να μην καταφέρει να ανταπεξέλθει. Στο πιστοποιητικό θανάτου αναφέρεται ότι ο Χιου Χέφνερ πέθανε στις 5.06 μ.μ. στις 27 Σεπτεμβρίου αφού προηγουμένως αναφέρεται ότι έπασχε από λοίμωξη.

Η είδηση έρχεται λίγες ώρες αφότου η τελευταία του σύζυγος Crystal Harris έσπασε τη σιωπή της. «Δεν ήμουν σε θέση να γράψω στους ανθρώπους για να τους ευχαριστήσω για τη συμπαράστασή τους. Είμαι συντετριμμένη. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Η κηδεία του έγινε το Σάββατο. Βρίσκεται στο μέρος που πάντα ήθελε να περάσει την αιωνιότητα.

Ήταν Αμερικανός ήρωας. Ένας πρωτοπόρος. Μια καλή και ταπεινή ψυχή που άνοιξε τη ζωή και το σπίτι της στον κόσμο. Ένιωθα πόσο πολύ με αγαπούσε. Τον αγαπούσα τόσο πολύ. Είμαι τόσο ευγνώμων. Μου έδωσε ζωή. Μου έδωσε κατεύθυνση. Με δίδαξε καλοσύνη. Θα αισθάνομαι αιώνια ευγνώμων που ήμουν δίπλα του, κρατούσα το χέρι του και του έλεγα πόσο πολύ τον αγαπούσα.

Μου άλλαξε τη ζωή. Μου έσωσε τη ζωή. Με έκανε να νιώθω ότι με αγαπά κάθε στιγμή. Ήταν ένας φάρος στον κόσμο, μια δύναμη που δεν μοιάζει με καμιά άλλη. Δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει άλλος Χιου Χέφνερ».