Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

H NASA προσλαμβάνει! Δίνει 16.500 € αρκεί να είστε ξαπλωμένοι για 2 μήνες!



Μπορείτε να προσληφθείτε στη NASA και να κερδίσετε 16.500 ευρώ σε 60 ημέρες αρκεί να μείνετε ξαπλωμένοι για δύο μήνες συμμετέχοντας σε έρευνά της.

Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία και η Ευρωπαική Υπηρεσία Διαστήματος (ESA) ενώνουν τις δυνάμεις τους για την πραγματοποίηση μιας μακροχρόνιας μελέτης στην οποία θα συμμετέχουν 24 άνδρες και γυναίκες, ηλικίας από 24 έως 55 ετών, γράφει ο γερμανικός Τύπος. 

Η έρευνα θα ξεκινήσει τέλος Μαρτίου του 2019 . Οι εθελοντές δεν επιτρέπεται να εγκαταλείψουν τα κρεβάτια τους επί 60 ημέρες στην ερευνητική μονάδα του γερμανικού κέντρου αεροδιαστημικής στην Κολωνία. Όταν όμως σηκωθούν από το κρεβάτι, θα πετούν από τη χαρά τους αφού οι τσέπες τους θα είναι γεμάτες...

«Όλες οι δραστηριότητες θα γίνονται ενώ είστε ξαπλωμένοι- διάβασμα φαγητό, ντους, ακόμα και η τουαλέτα θα... έρχεται στο κρεβάτι», σχολιάζει το γερμανικό περιοδικό «Focus» για όσους ενδιαφέρονται.

Το μαξιλάρι είναι απαραίτητο. Τα κρεβάτια θα βρίσκονται σε μονόκλινα δωμάτια πράγμα που σημαίνει ότι οι επισκέψεις δεν επιτρέπονται!

Όποιος δεν αισθάνεται υπερκινητικός, μοναχικός και αδύναμος μπορεί να κάνει αίτηση. Αρκεί βεβαίως να πληροί και τις ακόλουθες προϋποθέσεις: Να μην είναι καπνιστές και να έχουν ύψος από 1,53μ. έως 1,90 μ. Οι συμμετέχοντες θα κάνουν κάποιες δοκιμές για την καρδιαγγειακή λειτουργία και τη μυϊκή δύναμη. Θα πρέπει επίσης να υποβάλλονται τακτικά σε εξετάσεις αίματος.

Οι ερευνητές θέλουν μέσα από την έρευνα να εντοπίσουν μέσα και μεθόδους ενάντια στις αρνητικές συνέπειες από την έλλειψη της βαρύτητας στο διάστημα όπως είναι η ατονία των μυών και των οστών.