Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 -

Εκτοξεύει απειλές ο Ντόναλντ Τραμπ προς τον πρίγκιπα Χάρι – «Δεν θα σε προστατέψω όπως ο Μπάιντεν»Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε πως η βασιλική οικογένεια υπήρξε υπερβολικά ευγενική με τον πρίγκιπα Χάρι, επισημαίνοντας πως δεν θα τον προστάτευε όπως έκανε ο Τζο Μπάιντεν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ άφησε να εννοηθεί πως θα μπορούσε να απελάσει τον πρίγκιπα Χάρι εάν επανεκλεγεί, προειδοποιώντας τον δούκα του Σάσεξ πως «δεν θα τον προστατεύσει» όπως έκανε ο Τζο Μπάιντεν.

Δεν θα τον προστάτευα. Πρόδωσε τη βασίλισσα. Αυτό είναι ασυγχώρητο. Θα ήταν μόνος του αν ήταν στο χέρι μου

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος μίλησε αποκλειστικά στην Daily Express στο συνέδριο CPAC στην Ουάσινγκτον λίγο προτού εμφανιστεί ενώπιον του ακροατηρίου που τον περίμενε για ώρες.

Τα σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ έρχονται ενώ ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε στο δικαστήριο για το αν είχε πει ψέματα στα έγγραφα μετανάστευσής του στις ΗΠΑ σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών, κάτι που ομολόγησε στο βιβλίο του «Spare».

Η νομική αμφισβήτηση έχει επιδιωχθεί από το Heritage Foundation κατά του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας του Τζο Μπάιντεν.

Ισχυρίζονται πως σύμφωνα με τη νομοθεσία για τη μετανάστευση στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τα στοιχεία για τη χρήση ναρκωτικών στο παρελθόν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως λόγοι για την απόρριψη της αίτησης χορήγησης βίζας.

«Δεν θα τον προστάτευα. Πρόδωσε τη βασίλισσα. Αυτό είναι ασυγχώρητο. Θα ήταν μόνος του αν ήταν στο χέρι μου» υπογράμμισε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ πιστεύει επίσης πως η βασιλική οικογένεια ήταν πολύ ευγενική με τον πρίγκιπα Χάρι μετά από όσα έκανε.

«Αγαπώ την οικογένεια μου»

Οι δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ έρχονται μετά τις δηλώσεις του πρίγκιπα Χάρι στο Good Morning America του ABC πως είχε σκεφτεί να κάνει αίτηση για να γίνει πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

«Αγαπώ την οικογένειά μου» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο πρίγκιπας Χάρι, περιγράφοντας πως πήρε το πρώτο αεροπλάνο όταν ενημερώθηκε για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του.

«Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να μπω σε ένα αεροπλάνο και να πάω να τον δω και να περάσω χρόνο μαζί του» υπογράμμισε ο πρίγκιπας Χάρι.

Πηγή κειμένου: 

in