Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Εισαγγελείς του Λος Άντζελες αποσύρουν υπόθεση κατά του Κέβιν Σπέισι



Τη μη απαγγελία δίωξης κατά του Κέβιν Σπέισι αποφάσισαν εισαγγελικές αρχές του Λος Άντζελες, για μια υπόθεση στην οποία ο ηθοποιός καταγγέλθηκε για σεξουαλική κακοποίηση το 1992. 

Το γραφείο της Κομητείας του Εισαγγελέα του Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι το καταγγελόμενο περιστατικό έχει παραγραφεί, σύμφωνα με τους νόμους της Καλιφόρνια. 

 Τον Απρίλιο, οι αρμόδιοι αξιωματούχοι είχαν επιβεβαιώσει ότι διερευνούν τις καταγγελίες ενός άνδρα στο Δυτικό Χόλιγουντ, για ένα περιστατικό στο οποίο εμπλέκεται ο Κέβιν Σπέισι. 

Μια άλλη υπόθεση, που αφορά σε καταγγελίες για περιστατικό του 2016 παραμένει υπό διερεύνηση. 

 

Παράλληλα, η αστυνομία του Λονδίνου διερευνά έξι υποθέσεις εναντίον του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού. 

Το κουβάρι των καταγγελιών κατά του Κέβιν Σπέισι ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο, όταν κατηγορήθηκε από τον ηθοποιό Άντονι Ραπ για σεξουαλική παρενόχληση το 1986. 

Ο Σπέισι υποστήριξε σε δήλωσή του ότι δεν θυμάται τι συνέβη αλλά απολογήθηκε δημόσια. Έκτοτε, έχει ακολουθήσει τη στάση της πλήρους άρνησης για τις καταγγελίες που ακολούθησαν. 

Η υπόθεση έχει οδηγήσει στα τάρταρα την καριέρα του ηθοποιού, που διώχθηκε από τη σειρά House of Cards, που πρωταγωνιστούσε, ενώ αντικαταστάθηκε σε ταινία στην οποία ήδη πραγματοποιούσε γυρίσματα. Την ίδια ώρα, η ταινία Billionaire Boys Club στην οποία εμφανίζεται και έκανε πρεμιέρα τον περασμένο μήνα έκοψε εισιτήρια αξίας μόλις 126 δολαρίων την πρώτη της νύχτα στους αμερικανικούς κινηματογράφους.