Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

κεβιν σπεϊσι



Εισαγγελείς του Λος Άντζελες αποσύρουν υπόθεση κατά του Κέβιν Σπέισι

Τη μη απαγγελία δίωξης κατά του Κέβιν Σπέισι αποφάσισαν εισαγγελικές αρχές του Λος Άντζελες, για μια υπόθεση στην οποία ο ηθοποιός καταγγέλθηκε για σεξουαλική κακοποίηση το 1992. 

Το γραφείο της Κομητείας του Εισαγγελέα του Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι το καταγγελόμενο περιστατικό έχει παραγραφεί, σύμφωνα με τους νόμους της Καλιφόρνια. 



Κλείνει το Ίδρυμα Κέβιν Σπέισι μετά τα σεξουαλικά σκάνδαλα

Το Ίδρυμα Κέβιν Σπέισι (Kevin Spacey Foundation), δημιουργήθηκε για να ενθαρρύνει τους νέους στην τέχνη του θεάματος διακόπτει από σήμερα Τετάρτη, τη λειτουργία του στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανακοίνωσαν οι διαχειριστές του οργανισμού.



Κόβουν τον Κέβιν Σπέισι από τη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ, λίγο πριν κυκλοφορήσει

Δεν έχουν τέλος τα δεινά του Κέβιν Σπέισι μετά την αποκάλυψη για σεξουαλικά, ομοφυλοφικά σκάνδαλα και αντίστοιχες καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση.

Το τελευταίο χτύπημα ήταν η ανακοίνωση πως αντικαθίσταται στην ταινία «All The Money in The World» από τον ηθοποιό Κρίστοφερ Πλάμερ, μόλις έξι εβδομάδες πριν την κυκλοφορία της.



Ο αδερφός του Κέβιν Σπέισι αποκαλύπτει: Ο πατέρας μας ήταν ναζί και παιδόφιλος

Η καταγγελία του ηθοποιού Άντονι Ραπ εις βάρος του διάσημου σταρ Κέβιν Σπέισι για απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης όταν ο πρώτος ήταν μόλις 14 ετών άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τον πρωταγωνιστή της πετυχημένης σειράς House of Cards. 



Τέλος για το «House of Cards» μετά τις καταγγελίες εναντίον του Κέβιν Σπέισι

Το Netflix ανακοίνωσε σήμερα ότι η τηλεοπτική σειρά «House of Cards» με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Σπέισι θα τερματιστεί μετά την προγραμματισμένη έκτη σεζόν, ύστερα από το θόρυβο που προκλήθηκε από κατηγορίες εις βάρος του πρωταγωνιστή της σειράς για σεξουαλική επίθεση.



Μετά τον Γουαϊνστάιν, καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης και στον Κέβιν Σπέισι(Βίντεο)

Ο  Άντονι Ραπ, πρωταγωνιστής  στην τηλεοπτική σειρά «Star Trek: Discovery», κατήγγειλε πως το 1986, όταν ο ίδιος ήταν 14 ετών, είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση από τον Κέβιν Σπέισι σε πάρτι στο διαμέρισμά του.

Ο ηθοποιός πήρε την απόφαση να μιλήσει για πρώτη φορά δημοσίως για το θέμα αυτό, μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την υπόθεση.