Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Εχασαν την προθεσμία για να ψηφίσουν τον πατέρα τους τα παιδιά του Τραμπ



Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να έχει την υποστήριξη της οικογένειάς του στον αγώνα του για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ωστόσο δύο από τα τρία του παιδιά δεν θα καταφέρουν να τον ψηφίσουν στις προκριματικές εκλογές της Νέας Υόρκης την επόμενη εβδομάδα, καθώς δεν πρόλαβαν να εγγραφούν εγκαίρως στους εκλογικούς καταλόγους του κόμματος.

Η 34χρονη Ιβάνκα και ο 32χρονος Έρικ Τραμπ, το δεύτερο και τρίτο κατά σειρά παιδί του μεγιστάνα, έχασαν την προθεσμία και δεν έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία της 19ης Απριλίου στη Νέα Υόρκη.

 

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Fox & Friends», ο κ. Τραμπ αστειεύτηκε λέγοντας ότι θα τους κόψει το... χαρτζιλίκι, για τιμωρία.

Όπως σημείωσε ο κ. Τραμπ, τα παιδιά του δεν γνώριζαν τους κανονισμούς και πλέον νιώθουν ενοχές, με τον ίδιο πάντως να δηλώνει πως «δεν τρέχει τίποτα».

Ο επιχειρηματίας έχει πέντε παιδιά, τέσσερα εκ των οποίων ενήλικα. Ο μεγαλύτερος γιος του, ο 38χρονος Ντόναλντ, έχει ήδη εγγραφεί στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα και θα καταφέρει να ψηφίσει τον πατέρα του, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν η κόρη του Τίφανι, που επίσης έχει δικαίωμα ψήφου, πρόλαβε εγκαίρως να εγγραφεί στους καταλόγους των Ρεπουμπλικανών.