Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Δεν ξανάγινε παρόμοια τραγωδία! Σκότωσε την πρώην του, τον άντρα της και τα 6 τους παιδιά με μια σφαίρα στο κεφάλι!



Σοκαρισμένοι στο Χιούστον από το φρικτό έγκλημα του David Ray Conley που εκτέλεσε 8 ανθρώπους εν ψυχρώ μέσα στο σπίτι τους.

Η Valerie Jackson κάποτε αποκαλούσε τον 49χρονο τον καλύτερο πατέρα σε ολόκληρο τον κόσμο. Έως ότου η σχέση τους άρχισε να έχει προβλήματα και τον έδιωξε από το σπίτι.

Ο David Ray Conley μπήκε στο σπίτι της 40χρονης πρώην συζύγου του, όπου ζούσε με τον 50χρονο σύντροφό της Dwayne Jackson και τα 6 τους παιδιά.

Αφού τους έδωσε δίπλα δίπλα, ο 49χρονος τους εκτέλεσε με μια σφαίρα στο κεφάλι, χωρίς να υπολογίσει ούτε το ίδιο του το παιδί. 

Σκότωσε τον 13χρονο γιο του Nathaniel Conley και τα άλλα 5 παιδιά της πρώην συντρόφου του (Honesty Jackson, 11, Dwayne Jackson Jr., 10, Caleb Jackson, 9, Trinity Jackson, 7, και Jonah Jackson, 6).

"Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τα κίνητρα ενός ανθρώπου που σκότωσε τόσους αθώους ανθρώπους. Ειδικά των παιδιών", σημείωσε ο διοικητής της αστυνομίας Tim Cannon. 

O 49χρονος διέρρηξε το σπίτι των Jacksons και μπήκε στο εσωτερικό από ένα παράθυρο. Αφού έβαλε χειροπέδες σε όλους, τους εκτέλεσε με μια σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Παραδόθηκε στις αρχές αργά το Σάββατο μετά την ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς που είχαν ανακαλύψει το φονικό. Το ποινικό μητρώο του ξεχώριζε για κλοπές αυτοκινήτων, απειλές, ληστεία και μεταξύ άλλων κατοχή ναρκωτικών.

Τα δικαστικά αρχεία αποκαλύπτουν ένα ταραχώδες παρελθόν ανάμεσά τους, με τις επιθέσεις να έχουν ξεκινήσει πίσω στο 2000, όταν ο Conley απείλησε να πνίξει την τότε φίλη του και το μωρό τους με ένα καλώδιο. 

"Το μωρό μου, ο καλύτερός μου φίλος, τα πάντα μου. Πάντα έβαζες εμένα και τo παιδί μας πάνω από τον εαυτό σου και φρόντιζες το σπίτι μας. Σε αγαπάμε David Ray Conley!" είχε γράψει για τον δολοφόνο της.