Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

σφαίρα



Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν «σφαίρα» 2.000 ετών με το όνομα του Ιούλιου Καίσαρα

Το μυστήριο πίσω από μια «σφαίρα» ηλικίας 2000 ετών που βρέθηκε με το όνομα του Ρωμαίου αυτοκράτορα Ιούλιου Καίσαρα πιστεύουν ότι έλυσαν οι αρχαιολόγοι.

Το μολύβδινο βλήμα ανακαλύφθηκε στην Ισπανία και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με σφεντόνα από τα στρατεύματα των αυτοκρατόρων για λόγους προπαγάνδας.



Απίστευτο περιστατικό: Αδέσποτη σφαίρα «καρφώθηκε» σε αυτοκίνητο οικογένειας

Ένα ακόμη απίστευτο περιστατικό συνέβη το Σάββατο στα Χανιά, όπου αδέσποτη σφαίρα «βρήκε» αυτοκίνητο οικογένειας, στα Παχιανά, και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.



Βενζινοπώλης βρέθηκε με σφαίρα στο κεφάλι στην αποθήκη του βενζινάδικου

Για εγκληματική ενέργεια μιλάει ευθέως η οικογένεια του 33χρονου που βρέθηκε νεκρός και πυροβολημένος εξ επαφής στο κεφάλι στην αποθήκη του βενζινάδικου του, σε χωριό του Ρεθύμνου.

Η οικογένεια θεωρεί ότι υπάρχει ευθύνη ανθρώπων για το θάνατο του και χαρακτηρίζουν κομβική την παρουσία δύο προσώπων στο μαγαζί του λίγα λεπτά πριν βρεθεί νεκρός.



Η 8χρονη Αλεξία βγήκε από την εντατική!

Βγήκε από την Εντατική, το μεσημέρι της Δευτέρας, η 8χρονη Αλεξία, που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα, στην αυλή του σπιτιού της στη Θήβα, ανήμερα το Πάσχα.

 

Ελεύθερος ο 54χρονος που τραυμάτισε με αδέσποτη σφαίρα την Αλεξία στη Θήβα

Ελεύθερο με περιοριστικούς όρους άφησαν ανακριτής και εισαγγελέας τον 54χρονο που κατηγορείται πως τραυμάτισε την άτυχη Αλεξία στις Θεσπιές, το απόγευμα του Πάσχα.

Ανακριτής και εισαγγελέας απαγόρευσαν στον 54χρονο να επισκέπτεται το χωριό Λεοντάρι, όπου γλεντούσε όταν έγινε το κακό.