Κυριακή 07 Αυγούστου 2022 -

άντραΒρέθηκε σορός άντρα στην παραλία της Σαμοθράκης

Σορός άνδρα εντοπίστηκε, τις πρωινές ώρες σήμερα, στην παραλία της Παλαιόπολης στη Σαμοθράκη. Ο άνδρας, ύψους περίπου 1,75, ήταν ντυμένος και στην τσέπη του βρέθηκε ένα τουρκικό νόμισμα.

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικών Επιστημών Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.Ελένη Μπούκουρα-Αλταμούρα, η πρώτη ελληνίδα ζωγράφος που μεταμφιέστηκε σε άντρα για να σπουδάσει στην Ιταλία

Η Ελένη Μπούκουρα γεννήθηκε στης Σπέτσες τη χρονιά που ξεκίνησε η επανάσταση, το 1821. Ο πατέρας της ήταν ναυτικός, αλλά διέθετε ιδιαίτερες ευαισθησίες και γρήγορα αντιλήφθηκε το ξεχωριστό ταλέντο της κόρης του.Δεν ξανάγινε παρόμοια τραγωδία! Σκότωσε την πρώην του, τον άντρα της και τα 6 τους παιδιά με μια σφαίρα στο κεφάλι!

Σοκαρισμένοι στο Χιούστον από το φρικτό έγκλημα του David Ray Conley που εκτέλεσε 8 ανθρώπους εν ψυχρώ μέσα στο σπίτι τους.

Η Valerie Jackson κάποτε αποκαλούσε τον 49χρονο τον καλύτερο πατέρα σε ολόκληρο τον κόσμο. Έως ότου η σχέση τους άρχισε να έχει προβλήματα και τον έδιωξε από το σπίτι.