Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Αρρωστημένη ζήλεια! Έπνιξε την πρώην του και έσφαξε τον εραστή της



Σε διπλό φονικό από τη ζήλεια οδηγήθηκε ο 50χρονος Stefano Perale που κάλεσε για φαγητό στο σπίτι του την πρώην κοπέλα του και τον νέο της σύντροφο.

Ο Stefano Perale νάρκωσε και σκότωσε την 31χρονη Anastasia Shakurova και τον 32χρονο σύντροφό της Biagio Junior Bonuomo στο διαμέρισμά του όπου τους είχε καλέσει για δείπνο. Η φιλική διάθεσή του έκρυβε τελικά σκοτεινές προθέσεις, με τον Stefano Perale να τους ρίχνει ναρκωτικά στο ποτό και το ζευγάρι να χάνει τις αισθήσεις του.

Το άγριο διπλό φονικό έγινε στην πόλη Mestre στην περιφέρεια Veneto της βόρειας Ιταλίας. Αρχικά επικεντρώθηκε στην πρώην κοπέλα του που φέρεται να τη μετέφερε στην κρεβατοκάμαρα και να την έπνιξε με μαντήλι.

Μετά πήγε στην κουζίνα και επιχείρησε να τον σκοτώσει με παρόμοιο τρόπο αλλά είχε αρχίσει να φεύγει η επίδραση του φαρμάκου, με αποτέλεσμα ο 32χρονος να καταφέρνει να φτάσει στην πόρτα πριν τελικά τον μαχαιρώσει μέχρι θανάτου.

"Ελάτε εδώ, σκότωσα δύο ανθρώπους", είπε ο 50χρονος καλώντας στις αρχές. Ο Perale είχε γνωρίσει την Anastasia σε μάθημα αγγλικών και ερωτεύτηκαν παρά τη διαφορά ηλικίας. Όταν χώρισαν, ο Perale διατήρησε καλή σχέση με την πρώην του, κρύβοντας καλά το πόσο ζήλευε. Οι αρχές τον συνέλαβαν και πλέον κρατείται μέχρι την ακρόαση της υπόθεσής του.