Σάββατο 11 Μαΐου 2024 -

ζηλεια



Θρήνος για την 18χρονη: Την έσπρωξε στην αυτοκτονία η ζήλια του συντρόφου της!

Συντετριμμένη η οικογένεια της 18χρονης που έβαλε τέλος στη ζωή της μετά την τελευταία επίθεση από έκρηξη ζήλειας του 21χρονου αγοριού της.

Η φοιτήτρια Νομικής έβαλε τέλος στη ζωή της 8 μέρες μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον σύντροφό της στο πανεπιστήμιο.

Της επιτέθηκε και την έπνιγε με τα χέρια του από ζήλεια.



Αρρωστημένη ζήλεια! Έπνιξε την πρώην του και έσφαξε τον εραστή της

Σε διπλό φονικό από τη ζήλεια οδηγήθηκε ο 50χρονος Stefano Perale που κάλεσε για φαγητό στο σπίτι του την πρώην κοπέλα του και τον νέο της σύντροφο.



"Την ζήλευε παράφορα και ήταν βίαιος" - Ξεσπά η αδελφή της 27χρονης στην Πρέβεζα κατά του γαμπρού της που φέρεται να τη χτύπησε με σκερπάνι

Προθεσμία ζήτησε και έλαβε ο 34χρονος που κατηγορείται για  απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της συζύγου του, την όποια χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά με σκεπάρνι στον κεφάλι και τον αυχένα, μέσα στο σπίτι τους στο χωριό Πέτρα Πρεβέζης. 



Δέχθηκε φρικτή επίθεση με οξύ από άνδρα που τη ζήλευε επειδή θα γινόταν αεροσυνοδός

Σημαδεμένη για όλη τη ζωή της, η 29χρονη Kanwal Qayyum από το Πακιστάν δέχθηκε αποτρόπαιη επίθεση με οξύ από έναν άνδρα που την παρενοχλούσε επί έναν χρόνο και τη ζήλευε επειδή ήθελε να γίνει αεροσυνοδός.



Επιτέθηκε με οξύ στον 3χρονο ανηψιό του γιατί τον ζήλευε

Ακούγεται απίστευτο, δυστυχώς, είναι αληθινό. Ένας 33χρονος στην Τουρκία έριξε οξύ στο πρόσωπο του ανιψιού του γιατί τον ζήλευε.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ντογάν, ο 33χρονος Τζιχάν Αρατσμάν επιτέθηκε τον περασμένο μήνα στον μικρό ανιψιό του κατά τη διάρκεια οικογενειακού δείπνου.