Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Βόλος: Βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι από τη μητέρα του



Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σπίτι της οικογένειας με την ανυποψίαστη μητέρα να μπαίνει στο δωμάτιο του παιδιού της και το βρήκε νεκρό...

Ακόμη ένας νέος άνθρωπος έφυγε πρόωρα από τη ζωή στον Βόλο. Χθες στις 09.45 το πρωί, 45χρονος Βολιώτης βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατός του αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, πιθανά σε ανακοπή καρδιάς.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό η μητέρα του με την οποία διέμενε στο σπίτι. Η τραγική μάνα μπήκε στο δωμάτιο και πλησίασε το παιδί της. Αρχικά πίστευε ότι κοιμόταν όμως στη συνέχεια συνειδητοποίησε το μεγάλο κακό. Οι φωνές της ξεσήκωσαν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο αλλά δυστυχώς ήταν αργά.

Η μητέρα του άρχισε να καλεί σε βοήθεια και στο σημείο έσπευσαν αρχικά γείτονες που ειδοποίησαν την αστυνομία και ασθενοφόρο. Κάποιοι προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από την Αστυνομία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας –νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 45χρονου.