Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 -

νεκρός



Λάρισα: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμα του

Ένας άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε διαμέρισμα 5ου ορόφου επί της οδού Υψηλάντου στη Λάρισα.

Οι Αρχές μόλις έσπευσαν στο σημείο, δυστυχώς, βρήκαν τον άνδρα νεκρό, καθώς ο 81χρονος είχε εκπνεύσει, κάτω από αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες.

 



Μεγάλη φωτιά στην Λέσβο: Πυροσβέστες εντόπισαν απανθρακωμένο άνθρωπο μέσα σε αυτοκίνητο

Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγη ώρα σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Πολιχνίτου στη Λέσβο, με τους πυροσβέστες κατόπιν να εντοπίζουν έναν απανθρακωμένο άνθρωπο σε ένα αυτοκίνητο.



Κρήτη: 37χρονος εντοπίστηκε νεκρός έξω από καφενείο -Ήταν πατέρας δύο παιδιών

Ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός έξω από καφενείο, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το άψυχο σώμα του 37χρονου άνδρα εντόπισαν περαστικοί και ειδοποίησαν τις αρχές στην περιοχή των Πατελών στο Ηράκλειο.



Ουρανούπολη: 33χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 33χρονος άνδρας στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο λιμάνι της Ουρανούπολης στη Θεσσαλονίκη.

Ο 33χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης (11/6) και, παρά τις προσπάθειες από ιδιώτη γιατρό και πλήρωμα του ΕΚΑΒ να τον επαναφέρουν, κατά την άφιξή του στο νοσοκομείο Πολύγυρου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.



Ημαθία: Νεκρός 36χρονος οδηγός που βγήκε εκτός πορείας και έπεσε σε αρδευτικό κανάλι

Τη ζωή του με τραγικό τρόπο έχασε ένας 36χρονος στο Νησί Ημαθίας, όταν, ενώ οδηγούσε το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, βγήκε εκτός πορείας και έπεσε σε αρδευτικό κανάλι.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 2 τα ξημερώματα και στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που ανέσυρε τον 36χρονο χωρίς τις αισθήσεις του.



Τροχαίο δυστύχημα στις Σέρρες με έναν νεκρό

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν τραυματία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (23/04) στην περιοχή της Μαυροθάλασσας στις Σέρρες.

Περίπου στις 08:30 το πρωί δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ιβήρων- Μαυροθάλασσας.