Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

νεκρός



Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παραβίασε το STOP στο τροχαίο που ενεπλάκη

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παραβίασε το STOP στην λεωφόρο Δεκελείας και συνέβαλε στον τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 19χρονος.



Τέσσερις άνθρωποι εντοπίστηκαν νεκροί μέσα σε σπίτι στη Βρετανία

Ένας πολίτης ενημέρωσε σήμερα το πρωί (19/1) την αστυνομία να σπεύσει σε ένα σπίτι για να ερευνήσει ένα «σοβαρό περιστατικό».



Νεκρός εντοπίστηκε 80χρονος στο λιμάνι της Καρύστου

Νεκρός εντοπίστηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας στο λιμάνι της Καρύστου στην Εύβοια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, πρόκειται για 80χρονο άνδρα ο όποιος την ώρα που πήγε να μπει στο βαρκάκι του φαίνεται πως γλίστρησε, χτύπησε στο κεφάλι και έπεσε στο λιμάνι της Καρύστου με αποτέλεσμα να πνιγεί.



Λος Άντζελες: Μία νεκρή και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς την Πρωτοχρονιά

Λίγο μετά την έλευση του νέου έτους, μια γυναίκα έχασε την ζωή της και τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν από πυροβολισμους στην κομητεία του Λος Άντζελες, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Αστυνομικοί του τμήματος του Χόθορν, στη μητροπολιτική περιοχή του Λος Άντζελες ανταποκρίθηκαν σε μια αναφορά για πυροβολισμούς γύρω στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα τη Δευτέρα, μετέδωσε το KABC-TV.



Σύγκρουση Τραμ με ΙΧ στο Παλαιό Φάληρο – Νεκρή και τραυματίας

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (14/12) στο Παλαιό Φάληρο καθώς μια γυναίκα έχασε τη ζωή της έπειτα από τη σύγκρουση Τραμ με διερχόμενο ΙΧ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σορός του θύματος μεταφέρεται στο Ασκληπιείο Βούλας.



Τραγωδία στην Αμφιλοχία: 19χρονος «έσβησε» ξαφνικά ενώ ταξίδευε

Χωρίς τις αισθήσεις του έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας (11/12) στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας ένας 19χρονος επιβάτης αυτοκινήτου που κινούνταν στην Ιόνια Οδό με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος νέος αισθάνθηκε αδιαθεσία στο ύψος της Αμφιλοχίας και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας, αλλά ήταν ήδη αργά.