Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 -

Βόλος



Βόλος: Σωτήρια αποδείχθηκε η άμεση επέμβαση ναυαγοσώστη – Έσωσε ηλικιωμένο από πνιγμό

Η κρίσιμη επέμβαση του ναυαγοσώστη έσωσε τη ζωή ενός ηλικιωμένου το μεσημέρι της Παρασκευής  στο Μαλάκι Βόλου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ειδησεογραφικού site, ο Σταμούλης Σαραγγανίδας, που την συγκεκριμένη χρονική στιγμή εκτελεί χρέη ναυαγοσώστη στο ΚΑΑΥ ΜΑΛΑΚΙ ως στρατιώτης, αντιλήφθηκε ηλικιωμένο στην θάλασσα να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.



Βόλος: Αγέλη αδέσποτων σκύλων τραυμάτισε σοβαρά 25χρονο

Σύμφωνα με ειδησεογραφικό site ο νεαρός περπατούσε στο ύψος του Τελωνείου στο Βόλο όταν δέχθηκε άγρια επίθεση από αγέλη σκύλων.

Ο 25χρονος τράπηκε σε φυγή βιαστικά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ακόμη σοβαρότερα, καθώς στη προσπάθειά του να ξεφύγει από τα σκυλιά έπεσε στο έδαφος με δύναμη και αποκόμισε κάκωση δευτέρου βαθμού στον αστράγαλο.



Πεντακάθαρα τα νερά στις παραλίες του Βόλου έπειτα και από τις νέες μετρήσεις

Αποδεδειγμένα πεντακάθαρα και απόλυτα κατάλληλα για κολύμβηση είναι τα νερά στις ακτές του Βόλου, μετά και τις τελευταίες μετρήσεις και αναλύσεις που ανακοινώθηκαν σήμερα.



Ηλικιωμένος στο Βόλο έπαθε ανακοπή στη μέση του δρόμου – Τον επανέφερε για λίγο στη ζωή 22χρον

Ένας ηλικιωμένος στο Βόλο έπαθε ανακοπή στη μέση του δρόμου και μια 22χρονη εργαζόμενη σε κοντινό μαγαζί τού προσέφερε τις πρώτες βοήθειες, με αποτέλεσμα να τον επαναφέρει για λίγο στη ζωή.



Βόλος: Άνδρας «ράντισε» με οξύ παγκάκια έξω από το δημαρχείο και έγινε «καπνός»

Οι Αστυνομικές Αρχές, αναζητούν έναν άνδρα ο οποίος εθεάθη να «ραντίζει» με οξύ παγκάκια έξω από δημαρχείο στο Βόλο, ο οποίος έγινε «καπνός» όταν τον αντιλήφθηκαν.



Ουδέν πρόβλημα υφίσταται με το νερό στο δίκτυο ύδρευσης του Βόλου, τονίζει ο δήμος

Για «ψευδέστατες πληροφορίες περί ακαταλληλότητας του πόσιμου νερού και στο δήμο Βόλου» που μεταδίδουν ΜΜΕ κάνει λόγο με ανακοίνωσή του ο Δήμος, τονίζοντας πως «ουδέν πρόβλημα υφίσταται με το νερό στο δίκτυο ύδρευσης του Βόλου, όπως ρητά πιστοποιούν τα αποτελέσματα των ελέγχων» που «ανακοινώθηκαν μόλις την περασμένη εβδομάδα» ενώ σημειώνει ότι οι έλεγχοι συνεχίζονται κανονικά σε τακτά διαστήματ