Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τον σκότωσε για 10 ευρώ! Ανησυχία στο Ρίο μετά το άγριο φονικό με θύμα 32χρονο άνδρα!



Σοκ έχει προκαλέσει το φονικό που έγινε στην περιοχή του Ρίου, στην οδό Ιπποκράτους, έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Όλα έγιναν ξαφνικά και κανείς δεν τον περίμενε, σύμφωνα με τα όσα τονίζουν μάρτυρες που ήταν μπροστά στο σκηνικό του μαχαιρώματος, μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό που έγινε.

Ο 62χρονος στην είσοδο σχεδόν του νοσηλευτικού ιδρύματος,  έβγαλε μαχαίρι και το κάρφωσε στο στήθος τον 32χρονο. Ακολούθησε πανικός. Ο 32χρονος έπεσε αιμόφυρτος και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ο δράστης συνελήφθη αμέσως.

Πριν από το μαχαίρωμα είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία μεταξύ των δύο. Οι δύο άνδρες τσακώνονταν για 10 ευρώ και το όλο θέμα είχε πιθανότατα να κάνει με την αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες του σκηνικού και τους περαστικούς που ήταν εκεί οι δύο άνδρες ήταν πιθανότατα τοξικομανείς που ακολουθούσαν το πρόγραμμα αποθεραπείας με την χορήγηση μεθαδόνης.

Η αστυνομία, πάντως, διερευνά το θέμα για να βρει τα αίτια του φονικού και συγκεντρώνει στοιχεία και πληροφορίες. Ωστόσο, οι κάτοικοι της περιοχής τονίζουν ότι έχουν γίνει και πάλι θεατές επεισοδίων (όχι τόσο σοβαρών) μεταξύ τοξικομανών που συχνάζουν στο χώρο μπροστά από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο για την χορήγηση μεθαδόνης.

Πλέον μετά το άγριο αυτό περιστατικό υπάρχει ανησυχία από τους κατοίκους της περιοχής. Να σημειωθεί ότι στο πρόγραμμα αυτό που ήταν οι δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου, όπως υποστηρίζουν όσοι συμμετέχουν, δεν υπάρχει καν ψυχολόγος.