Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 -

Πάτρα



Αποκατάσταση της γραμμής στον Προαστιακό της Πάτρας – Κανονικά τα δρομολόγια

Αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία στο δίκτυο του προαστιακού Πάτρας.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΟΣΕ, αποκαταστάθηκε το πρόβλημα της στρέβλωσης στην περιοχή της ισόπεδης διάβασης Κανελλοπούλου και από της 7ης πρωινής, η κυκλοφορία στον κλάδο μεταξύ των ΣΣ Πάτρας και Ρίου διεξάγεται κανονικά.



Επαναλειτουργεί το Καραμανδάνειο δύο 24ωρα μετά τη μεγάλη φωτιά

Επαναλειτουργεί από σήμερα, Πέμπτη το «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων, της Πάτρας, το οποίο είχε αναστείλει τη λειτουργία του από το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, 9 Ιουλίου, λόγω των ζημιών από τη φωτιά στην περιοχή του Γηροκομειού.



Μεγάλη φωτιά στα περίχωρα της Πάτρας κοντά στο Γηροκομείο

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και μαίνεται  στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Γηροκομείου.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο, η φωτιά ξέσπασε στις κεραίες που βρίσκονται σε οικοπεδικούς χώρους.

Ο καπνός από μακριά φαίνεται να είναι έντονος ενώ η πυροσβεστική έχει σπεύσει στο σημείο.

 



46χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε πλατεία της Πάτρας

Σοκ σε περίοικους και περαστικούς προκάλεσε περιστατικό απαγχονισμού άνδρα σε δημόσια θέα το πρωί της Δευτέρα στην Πάτρα.

Όπως μεταδίδει το tempo24.news πρόκειται για έναν άνδρα 46 ετών ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην πλατεία που βρίσκεται πίσω από τον Ιερό Ναό του Παντοκράτορα.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, ιατροδικαστής και ασθενοφόρο.



Αυτός είναι ο λόγος που η Άννα Βίσση διέκοψε τη συναυλία της στην Πάτρα

Mια μεγάλη συναυλία έδωσε στην Πάτρα η Άννα Βίσση, ωστόσο δεν έλειψαν τα απρόοπτα που την έκαναν αμέσως την τραγουδίστρια να διακόψει το πρόγραμμά της.

Όταν κατάλαβε η Άννα Βίσση ότι δύο άτομα στο κοινό λιποθύμησαν, σταμάτησε να τραγουδάει και ζήτησε βοήθεια από τους υπεύθυνους. Οι άνθρωποι έφτασαν γρήγορα στις δύο κοπέλες και ευτυχώς δεν ήταν τίποτα το σοβαρό.

 



Πάτρα: 68χρονος πρώην αστυνομικός έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Τέλος στη ζωή του αποπειράθηκε να βάλει το πρωί της Τετάρτης (24/4) ένας 68χρονος πρώην αστυνομικός, στην περιοχή Αγίου Νεκταρίου στην Πάτρα.

Το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία ενημερώθηκαν από συγγενικό του πρόσωπο το οποίο ανέφερε ότι ο άνδρας είχε τραυματιστεί στο χέρι και στον λαιμό. Μάλιστα από τις φλέβες του είχε αιμορραγία.