Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

φονικο



Φονικό στα Χανιά: «Τον σκότωσε για χωράφι του δήμου» ξεσπά ο αδερφός του άτυχου κοινοτάρχη

Σε κτηματικές διαφορές του δράστη με τον δήμο απέδωσε τη δολοφονία του 43χρονου κοινοτάρχη στα Χανιά ο αδερφός του. 



Σοκάρει ο πατέρας της 20χρονης από τα Γιαννιτσά: Έπρεπε να του διαλύσω το κρανίο - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

«Έπρεπε να του διαλύσω το κρανίο κανονικά», δήλωσε ο πατέρας της 20χρονης που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, μετά την επίθεση που δέχτηκε από 38χρονο στο χωριό Κρύα Βρύση της Πέλλας, στα Γιαννιτσά.

Ο δράστης πυροβόλησε τη νεαρή κοπέλα και την 69χρονη γιαγιά της, η οποία κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.



Σε καταστολή και διασωληνωμένος ο φερόμενος δράστης του φονικού στην Πέλλα

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας του 38χρονου φερόμενου δράστη του φονικού στην Κρύα Βρύση, εξέδωσε το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, «Γ. Παπανικολάου».

 

Όπως αναφέρεται, ο 38χρονος είναι είναι διασωληνωμένος σε καταστολή και σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής σε σταθερή και ελεγχόμενη κατάσταση.



Φονικό στη Κύπρο: Σε παρανοϊκή κατάσταση ο δράστης, έλεγε ότι μιλούσε με τον Θεό

Με στόχο 800 χιλιάδες ευρώ που πίστευε ότι υπήρχαν στο σπίτι της οδού Ζαλόγγου 7, πήγε ο Λ.Τ και σκότωσε εν ψυχρώ τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και την Ντίνα Σεργίου. Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει σήμερα ο Πολίτης, ο δράστης πίστευε ότι υπήρχε ποσό 800 χιλιάδων ευρώ στο χρηματοκιβώτιο που διατηρούσε η οικογένεια.



Εξελίξεις στην υπόθεση του άγριου φονικού στην Κύπρο

Μπροστά στο επαρχιακο δικαστηρίο βρέθηκαν σήμερα η σύντροφος και ο ετεροθαλής αδελφός του 33χρονου υπόπτου για το διπλό φονικό στην Κύπρο. Όπως έγινε γνωστό, ανανεώθηκε η οκταήμερη κράτησή τους.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της σύντροφου του 33χρονου στην αίθουσα,  είναι και αυτή θύμα και συνεργάζεται με τις αρχές για να εξιχνιασθεί η υπόθεση.



Κύπρος: Ο δράστης του διπλού φονικού με την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον «αγάπη μόνο»

Επαφές με ανθρώπους της νύχτας και τους κύκλους της σόου μπιζ φέρεται να είχε ο δράστης του διπλού φονικού στην Κύπρο, Λοΐζος Τζιωνής, ο φερόμενος και ως «εγκέφαλος» της δολοφονίας του 60χρονου καθηγητή Γιώργου Χατζηγεωργίου και της 59χρονης συζύγου του Ντίνας Στεργίου, στο Στρόβολο της Λεωκωσίας, στην Κύπρο.