Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τέλος στην αγωνία της Πωλίνας - Βρέθηκε ο γιος της! (Φωτό)



Τέλος η αγωνία για τη γνωστή τραγουδίστρια Πωλίνα, καθώς ο 21χρονος γιος της, Απόστολος Ταράνης βρέθηκε!

Αποκλειστικές πληροφορίες του BriefingNews από την οικογένεια αναφέρουν ότι δεν υπήρχε κανένα θέμα απαγωγής και πως πιο λεπτομερή ενημέρωση θα υπάρξει από την Ασφάλεια Χαλανδρίου σε λίγες ώρες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν μπήκε ποτέ στο αεροπλάνο για την επιστροφή του και είναι απολύτως καλά στην υγεία του, γεγονός που σκόρπισε χαμόγελα νωρίς τα ξημερώματα στην οικογένειά του.

Βρίσκεται στη Γλασκώβη και εντοπίστηκε από την Europol.

Τα χαμόγελα επέστρεψαν και στον πατέρα του ο οποίος ζει και εργάζεται μόνιμα στην Μύκονο.

Πως ξεκίνησε το θρίλερ

Το θρίλερ ξεκίνησε όταν ο νεαρός φοιτητής, που σπουδάζει στη Γλασκόβη, αν και είχε ενημερώσει με μήνυμα τον πατέρα του ότι την Κυριακή θα έφτανε στην Αθήνα, τελικά δεν ήρθε. Με δεδομένο ότι οι πτήσεις από τη Γλασκόβη δεν είναι απευθείας και το ταξίδι διαρκεί περί τις 20 ώρες, η Πωλίνα περίμενε μέχρι και τη Δευτέρα. Εντωμεταξύ, κανείς από τους οικείους του δεν είχε καταφέρει να έρθει σε επικοινωνία μαζί του, καθώς το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο. Ετσι, καθώς ο νεαρός δεν είχε εμφανιστεί η τραγουδίστρια δήλωσε την εξαφάνισή του. 

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες ο γιος της Πωλίνας επιβιβάστηκε στην πτήση από Γλασκόβη προς Βουκουρέστι, όπου εκεί θα επιβιβαζόταν σε άλλη πτήση για Ελλάδα. Τα ίχνη του νεαρού, δηλαδή είχαν σταματήσει στο Βουκουρέστι. 

Το θρίλερ έληξε πριν λίγες ώρες με την τραγουδίστρια να αναρτά ένα κείμενο ευχαριστιών και σε σχόλιο φίλης της να απαντά ότι «όλα καλά». 

Σε ευχή φίλης της να πάνε όλα καλά, η Πωλίνα απάντησε και αποκάλυψε ότι όλα τέλειωσαν καλά, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

telospolina080616