Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

αγωνια



Βόλος: Αγωνία για 9χρονο αγοράκι

Το παιδί, έπαιζε στην Μακρυράχη Πηλίου, όταν έπεσε και τραυματίσθηκε σοβαρά στο κεφάλι. Το παιδί αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου. Όμως, εκεί, οι γιατροί έκρινα ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αττικής.



Δεν τελειώνει η αγωνία για τους 4 αγνοούμενους στην Κρήτη: Τι δήλωσαν οι πυροσβέστες

Αδύνατο να φτάσουν αυτή την ώρα στην κοίτη του ποταμού Γεροποτάμου και να κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων αγνοουμένων, είναι οι αρχές, σύμφωνα με το Διοικητή των Π.Υ Κρήτης Νίκο Λαγουδάκη, ο οποίος σε δηλώσεις του εξήγησε πως: «Η δύναμη της Πυροσβεστικής αυξήθηκε σε 50 άτομα, ψάχνουμε δεξιά και αριστερά στο ποτάμι, στην κοίτη όμως δεν μπορούμε να μπούμε γιατί το νερό αυτή τη στιγμ



Απίστευτη κακοκαιρία: Αγωνία για τους αγνοούμενους στο Μαντούδι. Μάχη από την ΕΜΑΚ για να βρεθούν

Εικόνες καταστροφής στη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο -με αρκετές περιοχές να τίθενται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης- και τρία άτομα στο Μαντούδι Ευβοίας, που μέχρι χθες αργά το βράδυ ήταν ακόμα αγνοούμενοι, άφησε στο πέρασμά του ο μεσογειακός κυκλώνας «Ζορμπάς» μέσα στο Σαββατοκύριακο.



Αγωνία τέλος για τους φοιτητές

Οι βάσεις για τους υποψήφιους φοιτητές σε λίγο θα ανακοινωθούν και η αγωνία για τα τελικά αποτρλέσματα στις επιλογές των σχολών θα φτάσει στο τέλος τους.



Κραυγή αγωνίας: «Δεν ξέρω τι έγινε η γυναίκα μου»

Ο Παναγιώτης Ντάγκαλος έχασε τη γυναίκα του κατά τη διάρκεια της φωτιάς. Το ζευγάρι μαζί με το τρίχρονο παιδάκι τους φιλοξενούνταν σε φιλικό σπίτι. Εγκλωβίστηκαν από τη φωτιά στο αυτοκίνητό τους.



Έκλεισαν οι κάλπες - Βία, νοθεία και αγωνία για το πολιτικό μέλλον του Ερντογάν

Έκλεισαν, στις 5 το απόγευμα, οι κάλπες των προεδρικών και βουλευτικών εκλογών στην Τοπυρκία, που χαρακτηρίζονται ως οι πιο κρίσιμες των τελευταίων ετών για την χώρα, αλλά και για το πολιτικό μέλλον του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.