Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024 -

γιος



Ο 18χρονος γιος του Αίαντα Μανθόπουλου υπέγραψε στον ΠΑΟΚ – Η συγκινητική αφιέρωση στον πατέρα του

Ο 18χρονος γιος του Αίαντα Μανθόπουλου, ο οποίος πέθανε τον Οκτώβριο του 2023, υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Ο Χρήστος Μανθόπουλος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τρεις φωτογραφίες, στη μια εκ των οποίων είναι στους ώμους του πατέρα του, όταν ο ίδιος ήταν μικρό παιδί.



Ο γιος της Πόλυς Πάνου αποκαλύπτει: Ανακάλυψα ότι με είχε υιοθετήσει όταν ήμουν 12 ετών

Το σπίτι του στον Διόνυσο άνοιξε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» ο υιοθετημένος γιος της Πόλυς Πάνου.

Ο Βαγγέλης Πάνου ζει στο σπίτι όπου έμενε η αείμνηστη τραγουδίστρια, το οποίο είχαν αγοράσει μαζί. Μάλιστα, ο Βαγγέλης Πάνου εξήγησε στην εκπομπή «Happy Day» ότι για πολλά χρόνια νοίκιαζε σε άλλους το σπίτι, ωστόσο τους τελευταίους μήνες αποφάσισε να μείνει ο ίδιος εκεί\



Ο 7χρονος γιος του Τζίμι Κίμελ υπεβλήθη για τρίτη φορά σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς

O δημοφιλής κωμικός και παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο ο γιος του υποβλήθηκε σε τρίτη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.



Tριαντάφυλλος Παντελίδης – Πωλίνα Φιλίππου: Βάφτισαν τον γιο τους, Παντελή

 

Σε κλίμα χαράς, αλλά και συγκίνησης έγινε σήμερα η βάφτιση του γιου του Τριαντάφυλλου Παντελίδη και της συζύγου του, Πωλίνας Φιλίππου, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών. Το ζευγάρι που λόγω του lockdown αναγκάστηκε να ετοιμάσει γρήγορα το baby bloom του γιου του, τελικά τα κατάφερε και όλα ήταν όπως τα είχαν σχεδιάσει.



Σοκαριστικό: Πατέρας μαχαίρωσε τον 26χρονο γιό του έπειτα από καυγά

Μια αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε, την ημέρα των Χριστουγέννων ανάμεσα σε πατέρα και γιο, στη Θέρισσο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο καβγάς που σημειώθηκε, ήταν ανάμεσα σε μέλη οικογένειας με καταγωγή από την Αλβανία.



Διονύσης Πρώιος:Τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου ήταν όταν «έχασα» τον γιο του

O Διονύσης Πρώιος, που έγινε γνωστός μέσα από τη γνωστή εκπομπή μαγειρικής MasterChef εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε, ότι τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής του, όταν έχασε τον γιο του.