Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Σύροι οι πρόσφυγες που ασέλγησαν στην 23χρονη μέσα στο ΑΠΘ



Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι τρεις πρόσφυγες που λήστεψαν το ζευγάρι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μετά ασέλγησαν εις βάρος της κοπέλας. 

Συνολικά επτά αλλοδαποί προσήχθησαν από τις αστυνομικές αρχές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και όπως αναφέρει το seleo οι τρεις από αυτούς είναι οι δράστες που σκόρπισαν τον τρόμο στο νεαρό ζευγάρι τα ξημερώματα της Κυριακής. 

Η καταγγελία στην Αστυνομία έγινε από την ίδια την 23χρονη που ασέλγησαν σε βάρος της. Σύμφωνα με τη νεαρή κοπέλα, τα ξημερώματα της Κυριακής κι ενώ κινούνταν πεζή στους χώρους του Πανεπιστημίου μαζί με τον φίλο της τρία άτομα τους πλησίασαν και αφού τους απείλησαν, τους ακινητοποίησαν και τους πήραν κινητά και χρήματα. 

Μάλιστα μετά τη ληστεία, οι τρεις αλλοδαποί ασέλγησαν σε βάρος της 23χρονης.

Πάντως, την ίδια ώρα, και σύμφωνα με ρεπορτάζ από το bloko.gr, οι πρόσφυγες είναι από τη Συρία και μάλιστα ο ένας εκ των τριών είχε σημανθεί από τις ελληνικές Αρχές.

Μέσα στο σπίτι, στο οποίο εντοπίστηκαν οι δράστες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο κιλά χασίς και γι' αυτό το λόγο συνελήφθησαν και οι άλλοι τέσσερις που βρίσκονταν μέσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι τρεις συλληφθέντες θα κατηγορηθούν για βιασμό.