Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ



Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 22 ετών στον 63χρονο απόστρατο που κλειδώθηκε με τα παιδιά του σε ΙΧ και άνοιξε φιάλες υγραερίου

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, επέβαλε ποινή κάθειρξης 22 ετών και εννιά μηνών, στον 63χρονο απόστρατο της Πολεμικής Αεροπορίας που κλειδώθηκε με τα δύο παιδιά του σε ΙΧ και άνοιξε φιάλες υγραερίου. 



Χειροπέδες σε δύο ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» – Ο ένας άτμιζε και ο άλλος αρνήθηκε να δεθεί στην απογείωση

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται δύο επιβάτες πτήσης εσωτερικού, που συνελήφθησαν στον διεθνή αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, επειδή αρνούνταν να συμμορφωθούν στις υποδείξεις του πληρώματος και του κυβερνήτη του αεροσκάφους πριν από την απογείωσή του.



Θεσσαλονίκη: Προσωρινά κρατούμενος ο 55χρονος που μαχαίρωσε το μάγειρα για ένα κοντοσούβλι

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 55χρονος ο οποίος μαχαίρωσε το μάγειρα για μια μερίδα κοντοσούβλι. Και όλα αυτά μετά την απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.



Εγνατία Οδός: «Έρχονται» αυξήσεις «φωτιά» κατά 120% στις τιμές των διοδίων

Αυξήσεις «φωτιά» κατά 120% αναμένεται να σημειωθούν στα διόδια της Εγνατίας Οδού σε ορίζοντα τριετίας, λόγω της παραχώρησης του οδικού άξονα σε ιδιώτη.



Θεσσαλονίκη: Ένταση μεταξύ του Α.Εξαδάκτυλου και υγειονομικών που διαδηλώνουν για τα απογευματινά χειρουργεία

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Τρίτης (12/3) κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιου Εξαδάκτυλου και υγειονομικών που διαμαρτύρονταν για τα απογευματινά χειρουργεία.



Υποχρεωτική αργία για τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης η Καθαρά Δευτέρα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) ανακοίνωσε σήμερα ότι η Καθαρά Δευτέρα θα είναι υποχρεωτική αγία για τα εμπορικά καταστήματα.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του ΕΣΘ επισημαίνεται ότι η Καθαρά Δευτέρα είναι «υποχρεωτική αργία για τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών», ενημερώνοντας εμπόρους και καταναλωτές, βάσει του νόμου 5019/2023.