Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Συγκλονίζει ο 6χρονος Γιώργος: Αη Βασίλη, φέρε μου από τον ουρανό τον αδελφό μου



Έκπληκτος έμεινε ο Αϊ Βασίλης του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου στην πλατεία Ελευθερίας, όταν  πριν από τρεις μέρες ένα 6χρονο αγοράκι μαζί με τους γονείς τους επισκέφθηκαν το σπιτάκι του, για να του πουν την ευχή τους.

Η ιστορία όλη ξεκινά από το ταχυδρομείο του χωριού όπου μικροί και μεγάλοι, γράφουν γράμμα στον Αι Βασίλη και μετά το καρφιτσώνουν στον τοίχο. Στην συνέχεια τα ξωτικά του «Κάστρου» τους  δίνουν ραντεβού έξω από το σπιτάκι του Αι Βασίλη προκειμένου να τον δουν, από κοντά να φωτογραφηθούν μαζί του και να του μεταφέρουν την ευχή τους.

Έτσι έγινε και με τον 6χρονο και τους γονείς του...

Όταν ήρθε η σειρά του, το ξωτικό, τον σύστησε στον Αι Βασίλη και του ζήτησε να πει δυνατά την ευχή του για φέτος τα Χριστούγεννα. Και τότε ο μικρός, μπήκε μέσα στην αγκαλιά του, και του είπε:

"Με λένε Γιώργο, είμαι 6 χρονών. Φέτος θέλω να μου φέρεις από τον ουρανό, τον μικρό μου αδελφούλη, τον Νικόλα. Πέθανε πριν από ένα χρόνο και μου λείπει πολύ. Θέλω να τον δω… μπορείς να μου τον φέρεις πίσω;"

Στο άκουσμα της ευχής ο Άγιος Βασίλης στεναχωρήθηκε πολύ και για να μαλακώσει τον πόνο του μικρού επισκέπτη, απάντησε:

"Ας του στείλουμε για  αρχή  πολλά χαιρετίσματα, Γιωργάκη". Οι γονείς και όσοι ήταν μέσα στο σπιτάκι, βούρκωσαν από την ευχή του 6χρονου. Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο αδελφός του Γιώργου, πέθανε πέρσι από λευχαιμία...και ο μικρός ακόμη δεν το έχει αποδεχθεί. Οι ψυχολόγοι του λένε ότι είναι στον ουρανό και τον βλέπει από ψηλά.