Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Αγιος Βασίλης



Ο Άγιος Βασίλης έφτασε με ελικόπτερο της RAF για να μοιράσει δώρα σε παιδιατρικό νοσοκομείο

Ο Άγιος Βασίλης ταξίδεψε με ελικόπτερο της βρετανικής πολεμικής αεροπορίας RAF, για να παραδώσει 200 δώρα σε παιδιατρικό νοσοκομείο στην Οξφόρδη.

Ο Άγιος Βασίλης συνεργάστηκε με την RAF Benson για μια βόλτα με ένα από τα ελικόπτερα Puma προκειμένου να επισκεφθεί τους ασθενείς στο νοσοκομείο John Radcliffe της Οξφόρδης.



Λαμία: Πέθανε ο «Άι Βασίλης» της πόλης την ώρα που μοίραζε δώρα

Στο πένθος βυθίστηκε η Λαμία έπειτα από τον ξαφνικό θάνατο του «Άγιου Βασίλη» της πόλης.



Ποιος είναι ο «Έλληνας» Άγιος Βασίλης- Αντί για δώρα δείτε τι φέρνει

Ο Άγιος Βασίλης είναι σίγουρα ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών. Η εικόνα μάλιστα του κοκκινοφορεμένου παππούλη με την μακρυά άσπρη γενειάδα είναι από τις πρώτες γλυκές αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων. Άραγε ο ελληνικός Άγιος Βασίλης φοράει κι αυτός κόκκινα, και μοιράζει δώρα; Ή μήπως κρατάει ραβδί και μοιράζει ευχές για καλή τύχη;



Τα Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ που θα ζήλευε και ο Άγιος Βασίλης

Πολύ δύσκολα θα μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε με αυτά τα ρούχα , εκτός από τους διάσημους,  που έχουν το ελεύθερο να δημιουργήσουν μόδα.

 

Δείτε τις φωτογραφίες:



Ξεκίνησε το ταξίδι του ο Άγιος Βασίλης

Το ταξίδι του Άγιου Βασίλη ξεκίνησε και εσείς έχετε τη δυνατότητα να δείτε ζωντανά την διαδρομή του. 



Επίθεση στο «ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη» στο Μαρούσι

Στιγμές πανικού και χάους σημειώθηκαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στο κέντρο του Αμαρουσίου, όταν μία ομάδα περίπου 20 ατόμων, ηλικίας 15-16 ετών, επιτέθηκε και προκάλεσε σημαντικές φθορές στις εγκαταστάσεις του «ταχυδρομείου του Αγίου Βασιλείου», μέσω των οποίων τα παιδιά έγραφαν τα γράμματά τους και τα έστελναν στον Άγιο.