Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 -

Συγκίνησε η διευθύντρια στο σχολείο του 11χρονου Μάριου που πέθανε από αδέσποτη σφαίραMέσα σε φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα έγινε ο αγιασμός στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, όπου πριν από τρείς μήνες ο 11χρονος Μάριος βρήκε τραγικό θάνατο από αδέσποτη σφαίρα, κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής. 

«Ο Μάριος λείπει από κοντά μας, λείπει από όλους μας. Και από εσάς παιδιά, ήταν ο συμμαθητής σας, ο φίλος σας και εμάς μας λείπει ο μαθητής μας.

Εμείς εδώ στο σχολείο μας πήραμε ένα πολύ σκληρό μάθημα ότι όταν μια σφαίρα φεύγει από ένα όπλο έχει στόχο». Αυτό ήταν το συγκινητικό μήνυμα της διευθύντριας κατά τη διάρκεια του αγιασμού στο Μενίδι, όπου το πρώτο κουδούνι χτύπησε χωρίς τον Μάριο.

Τρείς μήνες μετά την τραγική απώλεια ο πατέρας του Μάριου, σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του και απευθύνει δραματική έκκληση μέσω των ειδήσεων STAR.

«Βρείτε τον δολοφόνο του γιού μου, τώρα, γιατί έχουν περάσει τρείς μήνες και δεν έχει αλλάξει τίποτα», είπε ο πατέρας του Μάριου .

«Απαιτούμε ασφάλεια και δικαιοσύνη». Αυτό είναι το μήνυμα των κατοίκων των Αχαρνών, όπως φαίνεται στην ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί σε όλα τα σχολεία του δήμου.