Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Μενίδι



Μενίδι: Έβαλε φωτιά στο αμάξι της πρώην συντρόφου του για να την εκδικηθεί

Χειροπέδες σε δύο άτομα πέρασε η αστυνομία την Παρασκευή 22 Μαρτίου καθώς ένας εκ των δύο έβαλε φωτιά σε αμάξι της πρώην συντρόφου του στο Μενίδι επί της οδού Αετόπετρας για να την εκδικηθεί. 



Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον 19χρονο που σκοτώθηκε στο τροχαίο που ενεπλάκη ο Γ.Ξανθόπουλος

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύτηκε χθες ο 19χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα στο Μενίδι, όπου ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος.



Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παραβίασε το STOP στο τροχαίο που ενεπλάκη

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παραβίασε το STOP στην λεωφόρο Δεκελείας και συνέβαλε στον τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 19χρονος.



Μενίδι: Νέες μαρτυρίες για το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Γ.Ξανθόπουλος – «Φώναζε πονάω βοηθήστε με»

Νέες μαρτυρίες έρχονται στη δημοσιότητα για θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος και είχε ως τραγικό απολογισμό τον θάνατο ενός 19χρονου.



Μενίδι: Περιστατικό με «αδέσποτες» σφαίρες – «Γινόταν χαμός, θύμισε πόλεμο», ανέφερε κάτοικος της περιοχής

Περιστατικό με «αδέσποτες» σφαίρες σημειώθηκε την παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Μενίδι και από τύχη δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Star, η μητέρα, ο πατέρας, το 5χρονο παιδί τους και η γιαγιά του βγήκαν στο μπαλκόνι να δουν τα πυροτεχνήματα στον ουρανό για την αλλαγή του χρόνου.



Τραγικό δυστύχημα στο Μενίδι, ένας νεκρός - Παρασύρθηκε από τρένο

Τραγικό θάνατο βρήκε στο Μενίδι άτομο αγνώστων στοιχείων, όταν παρασύρθηκε από συρμό τρένου τα ξημερώματα της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, άτομο που δεν δόθηκαν τα στοιχεία του χτυπήθηκε από διερχόμενο συρμό, ενώ δεν έχουν διευκρινιστεί προς το παρόν τα αίτια που οδήγησαν στον τραγικό θάνατο του.

Στο σημείο επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες και 3 οχήματα.