Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

μαριος



Η αλήθεια για τουν 15χρονο Μάριο που έπεσε από την ταράτσα

Διαψεύδονται ως αναληθείς οι πληροφορίες που ξεκίνησαν ως διαρροές από τον τοπικό τύπο και στη συνέχεια επιβεβαιώνονταν από πηγές γύρω από την οικογένεια του 15χρονου Μάριου, ότι το άτυχο παιδί είχε γεννηθεί για να σωθεί το αδερφάκι του που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

 



Silver Alert: Εξαφανίστηκε ο 48χρονος Μάριος από τη Νέα Ιωνία

Ο 48χρονος Μάριος Καλομοίρης αγνοείται από τις  30 Απριλίου και μετά από εντολή της Αστυνομίας ενεργοποιήθηκε Silver Alert.

Ο Μάριος έχει ύψος 1.80μ., καστανά μάτια, είναι εύσωμος και έχει τατουάζ στο λαιμό και στα δάχτυλα.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη φόρμα, μαύρο φούτερ με ρίγες και κουκούλα και λευκά αθλητικά παπούτσια.



Θρήνος για τον Μάριο. Έπεσε στο κενό ενώ καθάριζε κτίριο…

Η προηγούμενη Πέμπτη 4/1 απέβη μοιραία για τον 41χρονο Μάριο ο οποίος κατά την διάρκεια της εργασίας του έπεσε από ύψος 12 μέτρων. Όπως αντιλαμβάνεστε οι ώρες που ακολούθησαν ήταν πολύ δύσκολες τόσο για τον ίδιο όσο και την οικογένεια του. Όλοι απόθεσαν τις ελπίδες του στον θεό.



Συγκίνησε η διευθύντρια στο σχολείο του 11χρονου Μάριου που πέθανε από αδέσποτη σφαίρα

Mέσα σε φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα έγινε ο αγιασμός στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, όπου πριν από τρείς μήνες ο 11χρονος Μάριος βρήκε τραγικό θάνατο από αδέσποτη σφαίρα, κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής. 



Τελικός Survivor: Ντάνος και Μάριος θα διεκδικήσουν τα 100.000 ευρώ!

Η μεγάλη μέρα έφτασε για το Survivor, καθώς θα μάθουμε τον τελικό νικητή του σαρωτικού reality επιβίωσης της ελληνικής τηλεόρασης.



Survivor: «Πανικός» στο Άλσος Βεΐκου για τον ημιτελικό με Ντάνο, Μάριο και Βασάλο

Όλα είναι έτοιμα για τον αποψινό ημιτελικό του Survivor, που θα διεξαχθεί στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης διεκδικούν δύο θέσεις για το μεγάλο τελικό της Πέμπτης και σήμερα θα κριθεί ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.