Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 -
Βροχή

11 °C

Σήμερα, 20. Φεβρουαρίου 2020

Στη φυλακή ο ηλικιωμένος που… δάγκωσε τη σύζυγό του στο ΒόλοΗ προκλητική του στάση, η άρνησή του να ζητήσει συγνώμη και η προσπάθειά του να κατηγορήσει τον 44χρονο γιό του ότι έκανε όσα αποδίδονται σε εκείνον, έστειλε στην φυλακή τον 74χρονο που είχε… δαγκώσει την 69χρονη σύζυγό του στο Βόλο!

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα και τον καταδίκασε για ενδοοικογενειακή βία σε ποινή φυλάκισης 38 μηνών χωρίς αναστολή, χωρίς μετατροπή και χωρίς να δώσει στην έφεση ανασταλτικό χαρακτήρα! Έτσι, ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα για να την εκτίσει.

Το ασυνήθιστης αγριότητας επεισόδιο είχε γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου στο σπίτι της οικογένειας και η δίκη είχε αναβληθεί, επειδή η 69χρονη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο λόγω των τραυμάτων από τα δόντια του συζύγου της στον δεξί ώμο και τις κλωτσιές που είχε δεχθεί στο πόδι! Στο δικαστήριο, η γυναίκα αποκάλυψε το μαρτύριο που περνούσε στα χέρια του 74χρονου, ο οποίος είχε προσπαθήσει αρχικά να την χτυπήσει με ξύλα και τούβλα!

Τότε, είχε παρέμβει ο 44χρονος γιος τους που γρονθοκόπησε τον πατέρα του για να τον σταματήσει. Μάλιστα, δικάστηκε για ενδοοικογενειακή βία, αλλά το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον είχε αθωώσει δεχόμενο ότι βρισκόταν σε άμυνα και εκτιμώντας ότι παραδέχθηκε πως χτύπησε τον 74χρονο για να σταματήσει να επιτίθεται στη μητέρα του.

Πηγή: Protothema