Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ΣΟΚ: 21χρονη έγκυος θα γεννούσε το μωρό της για να το πουλήσει!!



Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη του κυκλώματος παράνομων υιοθεσιών με πρωταγωνίστρια μία 21χρονη η οποία θα γεννούσε το μωρό της για να το πουλήσει.

Στη σύλληψη τριών γυναικών, 21, 42 και 31 ετών, υπηκόων Βουλαγρίας προχώρησε χθες η Αστυνομία στους Φιλιάτες Θεσπρωτία που εμπλέκονται σε υπόθεση απόπειρας υιοθεσίας νεογέννητου βρέφους. Οι τρεις Βουλγάρες κατηγορούνται για σύστασηεγκληματικής οργάνωσης, παραβάσεων της νομοθεσίας περί υιοθεσίας και παράνομης εισόδου στη χώρα.

Σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. οι τρεις γυναίκες μαζί με άλλους τρεις υπηκόους Βουλγαρίας, δύο άντρες 37 και 33 ετών καθώς και 37χρονη, είχαν συστήσει κύκλωμα που έφερνε παράνομα γυναίκες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ώστε να τους αποσπάσουν στη συνέχεια τα βρέφη τους και να τα πουλήσουν παράνομα. ψε ότι ο 33χρονος μετέφερε με αυτοκίνητο τις τρεις συλληφθείσες γυναίκες από την Ιταλία στην Ηγουμενίτσα με τελικό προορισμό την Θεσσαλονίκη. Εκεί θα τους ανέμεναν ο 37χρονος και η 37χρονη,που θα μεριμνούσαν για τον τοκετό της 21χρονης, η οποία ήταν σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης. Ακολούθως, έναντι χρηματικής αμοιβής, θα παραλάμβαναν το νεογέννητο.

Τελικά, προχθές νωρίς το πρωί, η 21χρονη εγκυμονούσα, συνοδευόμενη από την 42χρονη και την 31χρονη, εισήχθη στην μαιευτική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών Θεσπρωτίας, όπου λίγη ώρα αργότερα γέννησε.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.