Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ρόδος: Νεκροί δύο νέοι από τροχαία



Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα του Σαββάτου ένας 31χρονος άνδρας που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το οποίο σημειώθηκε στις Κάτω Πέτρες στο νησί της Ρόδου.

Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, πρόκειται για τον Παναγιώτη Χούλη , 31ετών, που κατάγεται από τον Αρχάγγελο και ο οποίος κινούνταν με το δίκυκλό του νωρίς το πρωί από την πόλη της Ρόδου με κατεύθυνση την Ιαλυσό.

 

Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Ρόδου ενώ ήταν ενεργό μέλος της ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο 31χρονος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο ανετράπη. Από την ανατροπή αυτή τραυματίστηκε σοβαρά και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

Την έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, διεξάγουν αρμόδιοι αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου αναφέρεται:

«Με βαθιά οδύνη η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου της Ν.Δ αποχαιρετά σήμερα ένα άξιο στέλεχος της, μέλος της ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου, τον 31χρονο Παναγιώτη Χούλη που έχασε τη ζωή του τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα στους δρόμους της Ρόδου. Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε όλα τα μέλη και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που γνώριζαν και αγαπούσαν τον Παναγιώτη, ένα νέο άνθρωπο  που είχε τόσα ακόμη να προσφέρει στον τόπο του και στους συνανθρώπους του. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του. Θα τον θυμόμαστε πάντα! Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ρόδου που θα τον σκεπάσει».

Η ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου αναφέρει στη δική της ανακοίνωση:

«Σήμερα θρηνεί όλο το νησί!

Σήμερα χάσαμε έναν φίλο!

Έναν άνθρωπο δημιουργικό, δραστήριο, με όνειρα για το μέλλον. Μια σπάνια προσωπικότητα. Έναν νέο παιδί που μετέδιδε αγάπη και φως σε όλους μας. Έναν άνθρωπο ευθύ στις κουβέντες του, συμπαραστάτη και πρόθυμο να βοηθήσει χωρίς ιδιοτέλειες.

Σήμερα χάσαμε ένα μέλος της οικογενείας μας. Τον πρόεδρο πόλεως Ρόδου της ΟΝΝΕΔ .

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουμε την θλίψη που γεννά η απώλεια του Πάνου!

Εκφράζουμε τα θερμά συλληπτήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του και ευχόμαστε να έχουν την εξ’ύψους δύναμη να αντέξουν το βάρος της απώλειας.

Καλό παράδεισο φίλε Πάνο !

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει.»

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες νωρίτερα, το βράδυ της Παρασκευής (31/8), υπέκυψε μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου ένας 18χρονος που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι όταν το μοτοποδήλατο που οδηγούσε προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού στην περιοχή της Κρεμαστής.