Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Πολάκης: "Θα βγούμε από την κρίση Αύγουστο του 2018, ντάλα μεσημέρι"



Τη βεβαιότητά του ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018 εξέφρασε από το βήμα της συζήτησης του κρατικού προϋπολογισμού ο Παύλος Πολάκης.

«Παρά τα όσα λέτε, παρά τις “παρενθέσεις”, παρά τις “καταστροφές”, η χώρα βγαίνει από την κρίση και θα είναι ντάλα μεσημέρι. Τον Αύγουστο θα είναι» τόνισε ο κ. Πολάκης απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού που αμφισβήτησαν την προοπτική ολοκλήρωσης του οικονομικού προγράμματος. Εξαπέλυσε, όμως, και σκληρή επίθεση στα τρία κόμματα για την αντιπολιτευτική τακτική τους. «Κάνετε μια αντιπολίτευση, η οποία είναι αντιπολίτευση πληρωμένων πρωτοσέλιδων, ανθρώπων που έχουν χάσει την πρόσβαση στην εξουσία, στο δημόσιο χρήμα, στις μεγάλες δουλειές και λυσσάνε να επανέλθουν. Κάνετε, λοιπόν, λες και είστε τα εκτελεστικά όργανα αυτής της διαδικασίας» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «άλλοι παπάδες ήλθαν και άλλα χαρτιά βαστούν».

Άσκησε, ταυτόχρονα, σκληρή κριτική σε μερίδα των ΜΜΕ και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει και τις επόμενες εκλογές. "Εμείς με αυτή τη μεριά είμαστε, αυτό θα κάνουμε, ο λαός το αναγνωρίζει και το 2019 που θα γίνουν οι εκλογές μην τρέφετε όνειρα θερινής νυκτός ότι θα επιστρέψετε" είπε στρεφόμενος στα έδρανα της αντιπολίτευσης.