Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

κρίση



Κρίσεις δύσπνοιας: Δείτε τι να κάνετε για τη σωστή και αποτελεσματική αντιμετώπισή τους

Η αναπνοή είναι μια μηχανική λειτουργία του οργανισμού, κατά την οποία συμβάλλουν ο εγκέφαλος, η καρδιά, οι μύες, τα νεύρα, οι αεραγωγοί και ψυχολογικοί παράγοντες, όπως το άγχος.



Έκτακτη σύσκεψη για την κρίση με τον Χάρι συγκαλεί η Βασίλισσα Ελισάβετ

Για σήμερα, Δευτέρα η βασίλισσα Ελισάβετ έχει συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη στο βασιλικό κτήμα του Σάντριγχαμ στην ανατολική Αγγλία, με σκοπό να βρεθεί μια λύση στο ζήτημα που έχει προκαλέσει η επιθυμία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να αποσυρθούν εν μέρει από τα βασιλικά τους καθήκοντα.



Στα πρόθυρα κυβερνητικής κρίσης το Κόσοβο

Με επιστολή σε όλους τους πρωθυπουργούς του κόσμου, το Κόσοβο, μέσω του πρωθυπουργού, Ράμους Χαρντινάι, αναφέρεται στην διένεξη με το Βελιγράδι. Ο πρωθυπουργός του Κοσόβου Ράμους Χαρντινάι απέστειλε επιστολή σε όλους τους πρωθυπουργούς του κόσμου, στην οποία εκθέτει την επίσημη θέση της Πρίστινα για τον διάλογο με το Βελιγράδι.



Der Spiegel: "H Ιταλία επιτίθεται"

«Ο εκβιασμός - Η Ιταλία επιτίθεται. Η Ευρώπη απειλείται με την επόμενη κρίση χρέους». Με αυτό το πρωτοσέλιδο, «βαμμένο» στα χρώματα της ιταλικής σημαίας, κυκλοφορεί το νέο τεύχος του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel.



«Eurexit»: Η κρίση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Θέατρο Τέχνης

Το Θέατρο Τέχνης και το Ελληνογερμανικό Θέατρο της Κολωνίας συνεργάζονται για πρώτη φορά και παρουσιάζουν για μία και μοναδική παράσταση, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στη σκηνή της Φρυνίχου 14 -στην Πλάκα, στις 9.15 το βράδυ,  το έργο «Eurexit» του Κώστα Παπακωστόπουλου με ελληνικούς υπέρτιτλους, το οποίο παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία την περασμένη σεζόν στο Θέατρο Bauturm της Κολωνίας.



Η παγκόσμια αγορά "προσγειώνει" τον Τσίπρα: Ευάλωτη παραμένει η Ελλάδα - Επιστρέφει σε θυελλώδεις αγορές

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσιπρας καθώς και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετά την έξοδο από τα Μνημόνια αναφέρεται σε άρθρο της με τίτλο «Τα πρόγραμμα διάσωσης τελείωσαν» η Wall Street Journal.