Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

εξοδος



Η σπάνια εμφάνιση της Σοφίας Αλιμπέρτη

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και την Αθήνα έχει αποφασίσει να είναι η Σοφία Αλιμπέρτη.

 

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, τα τελευταία χρόνια ζει στην Πάρο και στην Αθήνα έρχεται για να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα.



Τι να κάνετε δωρεάν στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Δεκεμβρίου

Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου βγείτε με την οικογένεια, τους φίλους ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα στην Αθήνα και πάρτε μέρος σε μουσικές εκδηλώσεις και συναυλίες με εορταστική διάθεση.

Ο Μικρός Πρίγκιπας σας ξεναγεί στον Πλανήτη των Χριστουγέννων, ενώ live jazz μουσικές και μια συναυλία με τον Θέμη Καραμουρατίδη κρατούν αμείωτο το μουσικό ενδιαφέρον στην πόλη.



Στα ίδια επίπεδα με πέρσι η έξοδος των εκδρομέων

Στα ίδια επίπεδα με την αντίστοιχη περσινή ημέρα ήταν χθες η έξοδος των εκδρομέων, από τις εθνικές οδούς Αθηνών - Κορίνθου και Αθηνών - Λαμίας για την εορταστική περίοδο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, ενώ δεν υπήρξαν κυκλοφοριακά προβλήματα.



Παπαρήγα και Κανέλλη βγήκαν και άκουσαν βαριά λαϊκά (φωτογραφίες)

Βραδινή έξοδος το περασμένο Σάββατο για την πρώην γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. 

Η κυρία Παπαρήγα μαζί με τη Λιάνα Κανέλλη και κάποιους φίλους ακόμη διασκέδασαν ακούγοντας τα τραγούδια της Φωτεινής Βελεσιώτου, αλλά και του Χάικ Γιαζιτζιάν, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. 



ΗΠΑ για Κουφοντίνα: Οι τρομοκράτες δεν πρέπει να κάνουν διακοπές από την φυλακή

Οι ΗΠΑ εκφράζουν την έντονη καταδίκη τους για τη χορήγηση νέας άδειας από τη φυλακή στον Δημήτρη Κουφοντίνα.



Συνάντηση Τσίπρα με Ντράγκι-Κερέ για την έξοδο στις αγορές

Τον Μάριο Ντράγκι, επικεφαλής της ΕΚΤ και το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Τράπεζας Μπενουά Κερέ, συνάντησε στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης στις Βρυξέλλες, ο Αλέξης Τσίπρας.