Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024 -

εξοδος



Δημήτρης Σταρόβας: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο Δημήτρης Σταρόβας πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την πολύ σοβαρή περιπέτεια της υγείας του και δείπνησε παρέα με φίλους σε γνωστό μαγαζί των Κυκλάδων.

Τον Δημήτρη Σταρόβα συντρόφευε ο «φύλακας άγγελός του» η Άννα Σταθάκη, η Σάντρα η Βουτσά, ο Γιάννης Σπαλιάρας με τη σύντροφό του και ο Άγγελος Κοβαίος.



Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης έκαναν βραδινή έξοδος με τον γιο τους

Μια σπάνια οικογενειακή έξοδο έκανε η Σία Κοσιώνη με τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ μαζί με τον πρώην δήμαρχο Αθηναίων καθώς και τον γιο τους, Δήμο, βρέθηκαν στο θέατρο Άλσος προκειμένου να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Τότε, τώρα, πάντα» του Σταμάτη Φασουλή.



Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα: Αυξημένη η κίνηση στα ρεύματα εξόδου των δύο εθνικών – Γεμίζουν τα πλοία στα λιμάνια

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα.

Αυξημένη είναι η κίνηση στα ρεύματα εξόδου των δύο εθνικών οδών και συγκεκριμένα στο ρεύμα εξόδου της Λεωφόρου Αθηνών από το Παλατάκι έως τον Σκαραμαγκά.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται από το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά με τα πλοία να αναχωρούν με μεγάλη πληρότητα, όπως επίσης και στα ΚΤΕΛ.



Η σπάνια εμφάνιση της Σοφίας Αλιμπέρτη

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και την Αθήνα έχει αποφασίσει να είναι η Σοφία Αλιμπέρτη.

 

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, τα τελευταία χρόνια ζει στην Πάρο και στην Αθήνα έρχεται για να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα.



Τι να κάνετε δωρεάν στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Δεκεμβρίου

Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου βγείτε με την οικογένεια, τους φίλους ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα στην Αθήνα και πάρτε μέρος σε μουσικές εκδηλώσεις και συναυλίες με εορταστική διάθεση.

Ο Μικρός Πρίγκιπας σας ξεναγεί στον Πλανήτη των Χριστουγέννων, ενώ live jazz μουσικές και μια συναυλία με τον Θέμη Καραμουρατίδη κρατούν αμείωτο το μουσικό ενδιαφέρον στην πόλη.



Στα ίδια επίπεδα με πέρσι η έξοδος των εκδρομέων

Στα ίδια επίπεδα με την αντίστοιχη περσινή ημέρα ήταν χθες η έξοδος των εκδρομέων, από τις εθνικές οδούς Αθηνών - Κορίνθου και Αθηνών - Λαμίας για την εορταστική περίοδο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, ενώ δεν υπήρξαν κυκλοφοριακά προβλήματα.