Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Πάτρα: Δεν κλείδωσε την πίσω πόρτα και... πέταξαν 42.000 ευρώ



Χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο ένας γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας, ο οποίος άθελά του άνοιξε τον δρόμο στους διαρρήκτες που χτύπησαν το σπίτι του, καθώς έφυγε βιαστικά για την δουλειά του το πρωί της Πέμπτης και ξέχασε να κλειδώσει πίσω του την πόρτα της εισόδου! 
 
Οι άγνωστοι δράστες, που ενδεχομένως γνώριζαν ότι φύλαγε στο σπίτι του μεγάλο χρηματικό ποσό για να αποφεύγει τα capital controls, φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τις κινήσεις του 50χρονου και καραδοκούσαν περιμένοντας να φύγει. Μάλιστα, δεν πρέπει να πίστευαν στην τύχη τους, όταν δεν δυσκολεύτηκαν να ανοίξουν την ξεκλείδωτη είσοδο και να μπουν ανενόχλητοι μέσα!

Έτσι, «σήκωσαν» με την ησυχία τους το τεράστιο ποσό των 42.000 ευρώ και, μαζί με τα μετρητά, άρπαξαν όλα τα κοσμήματα της οικογένειας, έναν φορητό υπολογιστή και μια φωτογραφική μηχανή. Έπειτα, έσπευσαν να εξαφανιστούν χωρίς να τους αντιληφθούν οι γείτονες. Το θύμα ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας μόλις αντιλήφθηκε ότι τον είχαν «γδύσει» και η Σήμανση πήρε αποτυπώματα από τους χώρους του σπιτιού, ελπίζοντας να αποκαλύψουν την ταυτότητα των εισβολέων.