Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

πίσω



Μην σκέφτεσαι το κακό για κανέναν. Όλα γυρίζουν πίσω!

Ποτέ δεν πρέπει να σκέφτεστε το κακό για κανέναν. Σκέψεις όπως “Εύχομαι το άτομο αυτό να πέσει κάτω και να πεθάνει» ή «Εύχομαι να χάσουν όλα όσα έχουν. Σε μισώ. Δεν θέλω να σ ‘αγαπώ» δεν πρέπει ποτέ να τις κάνουμε ή να τις διατυπώνουμε.



Πάτρα: Δεν κλείδωσε την πίσω πόρτα και... πέταξαν 42.000 ευρώ

Χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο ένας γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας, ο οποίος άθελά του άνοιξε τον δρόμο στους διαρρήκτες που χτύπησαν το σπίτι του, καθώς έφυγε βιαστικά για την δουλειά του το πρωί της Πέμπτης και ξέχασε να κλειδώσει πίσω του την πόρτα της εισόδου! 
 



Πίσω απο τις επιθέσεις στην Δάφνη κρύβονται οι «Αγέλες της Φωτιάς»

Η οργάνωση Αγέλες της φωτιάς-FAI/IRF ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις στο Δημαρχείο και στα ΕΛΤΑ Δάφνης, οι οποίες σημειώθηκαν στις 10 Μαρτίου.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, στο ίδιο σημείο πριν από 7 χρόνια, είχε πέσει νεκρός από σφαίρες σφαίρες αστυνομικών ο αναρχικός Λάμπρος Φούντας.



Πολάκης: Οι θεσμοί έκαναν βήμα πίσω

«Οι θεσμοί θα επιστρέψουν στην Αθήνα. Υπάρχει μια κατ' αρχήν συμφωνία που λέει ότι δεν θα υπάρξει ούτε ένα ευρώ πρόσθετης λιτότητας», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την συμφωνία στο Eurogroup σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ χθες στον Βύρωνα χθες.



Τα πίσω-εμπρος με την Τρόικα να επιστρέφει στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα

Στις 20:30 ώρα Ελλάδος ολοκληρώθηκε το μίνι Eurogroup στις Βρυξέλλες, που είχε σκοπό να βρεθεί λύση στο ελληνικό πρόβλημα και διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του επικεφαλής των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, Γερούν Ντάισελμπλουμ.



Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ πήρε πίσω την ανάκληση της βίζας για τους πρόσφυγες

«Ανατρέψαμε την προσωρινή ανάκληση της βίζας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.